nyheder

Bet365: Paradise Amalie som ny statsminister?

Hvem tror du bliver Danmarks næste statsminister? Der er mange spændende bud og vi skal med det samme indrømme, at nogle bud bestemt er mindre seriøse end andre. Selvom der end ikke er udskrevet folketingsvalg så har bookmakeren Bet365 allerede lanceret en række odds muligheder på, hvem der bliver den næste leder af regeringen. Vi har set nærmere på mulighederne.
 

odds paa folketingsvalg danmark bet365 © Bet365

 
Når der skal afholdes folketingsvalg er det snarere reglen end undtagelsen, at en række mere eller mindre seriøse spekulationer sættes i gang af både medier og bookmakere. Skønt ingen endnu ved hvornår det næste folketingsvalg skal afholdes, ja så er Bet365 hurtigt ude med en række opsigtsvækkende forslag til, hvem landets næste statsminister bliver. Der er naturligvis de mest oplagte emner, såsom siddende statsminister Lars Løkke Rasmussen (odds 3,50), Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen (odds 2,10) samt Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl (odds 8,00).
 
Herudover kan en række sjove og finurlige forslag læses – vi har set på de mest farverige:
 

Michael Laudrup:

Danmarks i særklasse bedste fodboldspiller igennem tiderne optræder såmænd blandt mulighederne for, hvem der bliver den næste statsminister. Skulle du have tiltro til, at legenden ikke kun har et godt tag på taktikken på fodboldbanen men også på den politiske scene, ja så kvitterer Bet365 med odds 1001,00!
 

Caroline Wozniacki:

Hele Danmarks ”Miss Sunshine” optræder ligeledes på listen. Den danske tennisdarling har i de senere par år i høj grad udvidet sit fokus til ikke kun at handle om hendes professionelle tenniskarriere; således har hun både arbejdet som model og senest medvirket i en amerikansk Hollywood serie. Hvem ved om hun går og brygger på idéen om endnu et fokusskift? Hos Bet365 kan du få odds 2001,00, hvis vores nye statsminister hedder Caroline Wozniacki!
 

Amalie Szigethy:

Amalie blev kendt i hele Danmark da hun i 2010 deltog i reality serien ”Paradise Hotel”. Efterfølgende har hun primært gjort sig bemærket i det københavnske natteliv, via sit stormfulde forhold til Peter Birch samt som ikke videre succesfuld sangerinde. For kort tid siden blev Amalie, som er berømt for sine finurlige ”sprogblomster” så mor til en lille pige. Vil Amalie Szigethys barsel blive kort og vil hun træde til som vores nye landsmoder? Hos Bet365 kan du score vilde odds 8001,00 hvis dette skulle ske.
 
Blandt andre mulige kandidater som også er lidt til den pudsige side kan nævnes: Rapperen L.O.C (odds 1501,00), Nicklas Bendtner (odds 5001,00) og komiker og musiker Anders Matthesen (odds 2001,00).
 

Opret din konto hos Bet365 og få en flot bonus!

Bet365 er ikke uden grund en af verdens allermest populære odds bookmakere. De har et kæmpestort udvalg og de tilbyder en samlet odds-løsning som bare fungerer som den skal. Herudover kan du som ny kunde få den flotte Bet365 odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Dette kombineret med særdeles rimelige gennemspilningskrav og et sandt overflødighedshorn af kampagner til alle kunder gør det til en nem beslutning, at oprette sig som kunde hos Bet365!
 
Held og lykke til alle kandidater – og til dig, ikke mindst!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Scor Live odds bonus hos 888Sport - Spil på EL kvalifikationen 2016!
næste artikel
Betfair giver gigant odds boost på FCK sejr over FCN