bet365 nyheder

Premier League Boxing Day: Få de bedste odds på de store kampe med Bet365

Den berømte Premier League Boxing Day står for døren, og vi tager et kig på de tre mest spændende kampe, som du kan se frem til på søndag i den søde juletid. Måske skal du holde julefrokost med familien og må sidde med telefonen under bordet, eller måske er du henvist til sofaen og en kold øl? Vi har dig i hvert fald dækket.

Få de bedste odds på Boxing Day med Bet365

I tabellen herover kan du se de gældende Bet365 odds for kampene på Boxing Day på tre forskellige markeder. ‘Begge hold scorer’, ‘1×2’ samt ‘Over 2,5 mål’. Bet365 har rigtigt gode odds på netop Boxing Day, der for mange fodboldelskere der en lige så stor tradition som julen selv. Har du en Bet365 odds bonus, er den oplagt at bruge her.

Den 26. december har en lang tradition for at være forbundet med fodbold i Storbritannien, og med Premier League-sæsonen på vej i en af de vigtigste og mest afgørende perioder, er Boxing Day den vigtigste og festligste dag i ligaen.

Boxing Day byder på en fest af fodbold i den engelske Premier League, på trods af udskydelser. Vi giver en forsmag på dagens tre største kampe:

Manchester City vs Leicester City

Etihad Stadium er vært for et brag af et brag af en Boxing Day-kamp mellem Premier League-topscorerne Manchester City og midterholdet Leicester City.

Pep Guardiolas mandskab er kommet godt fra start i Premier League siden det chokerende 2-0-nederlag på hjemmebane til Crystal Palace i slutningen af oktober og har siden da hentet otte sejre i ligaen. De regerende engelske mestre fulgte op på en 7-0-nedrykning af Leeds United i deres seneste hjemmekamp i den bedste række med en 4-0-nedrykning af nedrykningstruede Newcastle United sidste gang.

Man City har tre point ned til de nærmeste forfølgere fra Liverpool og kan ikke tillade sig at begå et fejltrin mod et Leicester-mandskab, som de har besejret “til nul” i begge tidligere Premier League H2H’er.

Tottenham Hotspur vs Crystal Palace

Tottenham og Crystal Palace mødes i et spændende opgør i London på Tottenham Hotspur Stadium søndag.

Spurs har været ubesejret i flere hjemmekampe i træk, siden en Covid-19-betinget udvisning mod Rennes markerede en for tidlig afslutning på deres skuffende Europa Conference League-kampagne.

Desuden har den nye chef Antonio Conte inspireret et mini-revival i det nordlige London, idet italieneren har ført sit hold til fem ubesejrede kampe i Premier League. Tottenhams mærkbare formkurve under Contes ledelse har betydet, at de har reduceret afstanden til Arsenal på fjerdepladsen til kun seks point, og Spurs har hele også tre kampe i hånden over rivalerne fra den anden side af byen.

Norwich City vs Arsenal 

Nedrykningstruede Norwich City og Arsenal, der ligger på fjerdepladsen, mødes på Carrow Road under kontrastfyldte omstændigheder.

For blot en måned siden befandt begge hold sig i en lignende situation, hvor de kæmpede med næb og klør for at slippe væk fra bunden. Men mens The Gunners har gjort et fantastisk comeback og trodset alle forventninger og har formået at kæmpe mod top fire på uventet vis, står Canaries over for endnu en sæsonlang kamp mod nedrykning.

Efter at have slået Southampton med 2-1 i sin Premier League-debut på sidelinjen har den nye manager Dean Smith ikke vundet nogen af sine seneste fem ligakampe i spidsen. Som følge heraf ser Norwich ud til at være på vej til at retfærdiggøre deres ry som den arketypiske “yo-yo”-klub, når de går ind til kampen, mens de ligger fast i bunden af tabellen.

I mellemtiden har Arsenal efter tre sejre i Premier League efter en række nederlag i ligaen sat sig på den sidste plads i Champions League.

Husk også din Bet365 velkomstbonus, hvis du ikke allerede er kunde.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du odds på 10 Liverpool mod Tottenham
næste artikel
Få et freebet til nytårstalen med LeoVegas