nyheder

Ingen scoring? Få Bet365 cash-back bonus ved 0-0

Ender kampen uden scoring og fejler dit bet på kampen samtidig, så kan du få lidt fortrøstning med en odds bonus hos Bet365. Hvis du har en Bet365 konto, så kan du nemlig få pengene tilbage, hvis du spiller på oddset, dit bet fejler og kampen du har spillet på ender 0 – 0.
 

Bet365 målløs cash-back bonus © Bet365

 

Cash-back bonus fra Bet365

Bet365 er en af de største bookmakere i Danmark, og til sine faste kunder tilbyder spiludbyderen en fantastisk cash-back bonus. Spil pre-match på én af nedenstående betting markeder, og hvis kampen ender 0 – 0, så tilbagebetaler Bet365 din indsats. Bet365 har ikke nogen omsætningskrav til deres cash-back bonus.
 
Du kan spille på følgende markeder:

  • Halvleg-fuldtid
  • Korrekt score
  • Scorecast

Hvis dit bet er en del af en kupon med flere væddemål, og kampen ender uden scoring og dit bet misses, så gælder det som et annulleret bet. Bet365’s cash-back bonus gælder ved betting på samtlige fodboldligaer, men kan ikke kombineres med ’Luk væddemål’-funktionen.
 

Målscore betting

Hos Bet365 er der et hav af betting muligheder, men hvilke ligaer har størst mulighed for at ende 0 – 0. Selvom det kan føles som en mål-rig liga, så bliver der rent faktisk kun scoret i gennemsnit 2.69 mål per kamp i Superligaen. Til sammenligning så blafre målene 2.80 gange per kamp i Premier League og Bundesligaen scorer de 2.92 mål per kamp. Måske lidt mere i de kampe, hvor Rober Lewandowski spiller… I øvrigt kan det nævnes at 7.2 % af fodboldkampe spillet imellem 1888 og 2014 i England er endt 0-0.
 

Sign-up med Bet365 bonuskode: BetBonus

Hvis du endnu ikke er kunde hos Bet365, så kan du åbne en konto og få op til 1000 kr. i velkomstbonus. På bonus-betting.dk kan vi sammen med Bet365 tilbyde nye kunder en bonuskode, som kan benyttes ved konto oprettelse.
 
Ved tilmelding indtaster du blot BetBonus, så får du op til 1000 kr. i indbetalingsbonus. Læs mere og sign-up med Bet365 bonuskode her.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet bonus til Danmarksserie betting
næste artikel
Ram forkert og vind..!? Ciffertips bonus fra 888sport