nyheder

Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb

Mange af de europæiske top-liga er ved at været på målstregen. I England er afgørelsen allerede på plads og Chelsea London kan glæde sig over guldet i den hjemmelige liga. Dog hvem vinder sølv og hvem kan snuppe tredje pladsen som giver adgang til Champions Leauge? Mange spørgsmål på spil i England. Modsat er dette i Spanien hvor både Real Madrid og FC Barcelona har chancen for at vinde mesterskabet. Afgørelsen vil nok ikke vare længe. I Tyskland blev der allerde kåret mesteren og uden stor overraskelse blev det igen Bayern München. En fantastisk anden plads blev det til oprykkerne fra Leipzig men hvem går direkte til Champions League grundspillet næste år? Både Dortmund og Hoffenheim kæmper for den vigtige tredje plads.

 

Bet365 Euro fodbold-tilbud
© Bet365

 
Hos Bet365 kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga eller den tyske Bundesliga.

 
Vær med når de helt store liga finder afgørelsen og de sidste resultater giver svar på hvilket hold der kan juble og hvilke hold må døje med nederlaget.

 

Bet365 giver op til 100% mere på din indsats

Placér en før-kampakkumulator på tre eller flere valg på markederne Fuldtid – Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra ovenstående turneringer, og hvis du er succesfuld, tilføjer vi følgende ekstra andele til dine returbeløb:

 

Spiltype Ekstra
Tripler 5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 10% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 30% Bonus
8-linger 40% Bonus
9-linger 50% Bonus
10-linger 60% Bonus
11-linger 70% Bonus
12-linger 80% Bonus
13-linger 90% Bonus
14-linger og opefter 100% Bonus

 

 

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode bookmaker bonus til både nye og eksisterende kunder. Som nok verdens mest foretrukne spilleside med uforlignelig liveoddstjenster har Bet365 kunne skabe et unikt oplevelse for deres kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 bonus som er på op til 1000 DKK. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 DKK. Som bonus streamer bet365 mere end 60.000 sportbegivenheder hvert år som øger spændningen og er grunden til at vi kan kalde bookmakeren som en af de bedste.

forrige artikel
Betfair: Spil på New Firm – odds på op til 14.0
næste artikel
Spil på Europa League-finalen hos betfair.dk