nyheder

Få 50% ekstra på NFL hos Bet365!

Natten mellem torsdag og fredag i denne uge begynder årets NFL sæson – og alle fans af Amerikansk Fodbold skal derfor atter til, at forberede sig på sene nattetimer i selskab med de ypperste stjerner indenfor sporten. De første spæde skridt mod vinterens Super Bowl bliver altså taget og det skal blive spændende at se de første svage indikationer på, hvem der for alvor skal regnes som favoritter til, at løbe med årets titel. I forbindelse med denne NFL sæson tilbyder Bet365 lige nu alle kunder op til 50% ekstra gevinst på deres akkumulator væddemål på blandt andet Amerikansk fodbold. Læs meget mere lige herunder!

faa op til 50 procent ekstra i nfl gevinst hos bet365 © Bet365

Endelig er ventetiden ovre, og det er nok engang tid til, at sætte sig til rette i sofaen og nyde intens og action-præget sport af allerhøjeste karat når den nye NFL sæson om ganske kort tid sættes i gang i USA. Hos Bet365, som er en af verdens allermest populære odds bookmakere kan du nu få op til 50% ekstra i gevinst når du før kampstart laver akkumulator-kuponer. Dette tilbud gælder på følgende markeder:

  • Handicap (Spread, Run line, Puck line)
  • Kamptotaler
  • 1./2. halvleg – Handicap
  • 1./2. halvleg – Totaler og Lige på

Der er altså rigeligt med grunde til, at spille hos Bet365. Du kan afhængig af hvor mange kampe du sætter på din kupon få helt op til 50% ekstra – men allerede med to kampe på kuponen får du en gevinst-bonus på 5% – så det er ikke svært at få din gevinst boosted hos Bet365. Læs meget mere om bookmakeren og deres konkurrenters tilbud i vores store odds bonus sammenligning.

Du kan placere helt op til 12 kampe på din kupon og på denne måde få 50% ekstra i gevinst! Alt du skal gøre er, at klikke på billedet herover og tilmelde dig nu!

Scor flot Bet365 velkomstbonus i dag

Ikke nok med, at du kan få ovenstående fantastiske tilbud! Hvis du opretter dig som ny kunde hos Bet365 kan du desuden få den helt igennem glimrende Bet365 odds velkomstbonus som er på op til 1500 kr. Hermed har du alle muligheder for, at komme rigtig godt i gang med din nye Bet365 konto. Herfra ønsker vi dig al mulig held og lykke med dine odds væddemål på NFL 2016/2017!

Ledte du efter odds bonus på Super Bowl 2017?

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 5,00 på Dansk sejr over Armenien i VM kval!
næste artikel
Scor odds 10,00 på Manchester derby hos Betfair!