nyheder

Bet365 odds bonus på FCK – Brøndby

Selvom The New Firm mellem FCK og Brøndby plejer at levere super underholdning, så kan du gøre supersøndag ekstra spændende med en odds bonus fra Bet365. Hvis, i det sjældne tilfælde når det kommer til FCK-Brøndby, det skulle gå hen og blive en kedelig kamp uden mål, så kan Bet365 være løsningen. De giver en Cash-back bonus, hvis ingen af holdene scorer og kampen ender 0-0.

FCK-Brøndby odds bonus
©Flickr – FCK-Brøndby

 

Bet365 giver cash-back bonus på et målløst FCK – Brøndby

FCK spillede Europa League i midt ugen og har i hele sæsonen kun scoret 6 mål. Brøndby har solgt topscorer Simon Makienok, men kan give debut til deres defensive messias Daniel Agger.
Der er lagt op til en tæt dyst imellem de københavnske rivaler, og hvis du ønsker at benytte Bet365’s bonus skal du blot placere et pre-match bet på korrekt score, halvleg/fuldtid eller Scorecast.
 

Sådan får du Bet365’s odds bonus:

  • Tilmeld dig bookmakeren Bet365, og få oven i købet en velkomstbonus. Hvis du i forvejen er bruger, så spring dette over.
  • Placer et væddemål inden kampen på FCK-Brøndby på korrekt score, halvleg/fuldtid eller Scorecast.
  • Hvis kampen ender 0-0, så refunderer Bet365 din indsats på spillet.

Bet365’s cash-back odds bonus sikre at du ikke går skuffet hjem fra et kedeligt rivalopgør. Hvis du er ny kunde så tilmeld dig og opnå op til 1000 kr. i velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe elsker K-Mag! Formel 1 odds bonus på op til 500 kr.
næste artikel
Scandic Bookmakers odds bonus på u. 2.5 i FCK-Brøndby