nyheder

Bet365: Gratis live bet på Man United – Liverpool

Bet365 giver et gratis spil på weekendens topbrag i Premier League mellem Manchester United og Liverpool. Sæt et odds inden kampen på Man United – Liverpool, Bet365 matcher din indsats i form af et gratis live bet til samme værdi, som dit pre-match spil.
 

Bet365 live free bet på Man U - Liverpool
© Bet365 live freebet

 

Spil gratis på lokalbraget på Old Trafford

Bet365’s odds tilbud gælder kun på søndagens kamp mellem Manchester United – Liverpool, og Bet365s freebet er forbeholdt live betting. Så når du alligevel sidder foran skærmen, så er det en god måde at skabe lidt spænding til topkampen. Det kræver dog at du er kunde hos Bet365, og for at blive det får du også op til 1000 kr. odds bonus i velkomstgave.
 

Live odds på Manchester United – Liverpool

Den maksimale freebet odds bonus er 250 kr. Så hvis du f.eks. sætter et pre-game spil på 300 kr., så gælder dit risikofrie bet på kampen kun som 250 kr. Bet365 har mere end 70 forskellige live odds på kampen, som du kan spille gratis på med et freebet. Som ny kunde hos Bet365 får du desuden 100 % bonus på din første indsats, og når du spiller på live betting, så kan du vælge imellem spil som f.eks. antallet af hjørnespark, næste målscorer eller kommende indkast. Så sign op hos Bet365 og få ekstra spænding til lokalbraget i Premier League mellem Man U. og Liverpool.

Om forfatteren

forrige artikel
Premier League odds: Vind to billetter til Chelsea – Man City
næste artikel
25 % odds bonus på femlinger - sidste runde i 2014