nyheder

Bet365 Live betting tilbud til Arsenal – Bayern München

Tirsdag er der storkamp i Champions League, når Arsenal hjemme på Emirates Stadion tager imod de tyske mestre fra Bayern München. Bookmakeren Bet365 tilbyder en attraktiv live odds bonus, hvor du kan tjene op til 250 kr. på dine live bets på Arsenal – Bayern München.
 

Live betting bonus til Arsenal - Bayern München © Bet365

 

Bet365 live betting tilbud

Hvis du har planer om at sætte et odds på Arsenal – Bayern München, så gør det hos Bet365 og få et gratis live bet, som matcher dit før-kamps væddemål. Bet365’s live odds bonus er ret simpel, du skal blot spille på oddset inden kampstart, og så sætter du et live bet med tilsvarende værdi, og hvis det misser, så får du din indsats retur. Bet365’s live bonus er på maks. 250 kr.
 
Tre trin til din betting bonus

  1. Log-in hos Bet365
  2. Sæt et pre-match bet på Arsenal – Bayern München
  3. Du får nu et tilsvarende gratis live bet til Arsenal – Bayern München

Sidste chance for Arsenal

I Premier League kører det godt for Arsenal, som med tre sikre sejre på striber lægger godt med i top-striden i England. Det kniber dog i Champions League, hvor The Gunners først tabte på udebane til Dinamo Zagreb og derefter overraskende måtte se sig besejret af Olympiakos hjemme på Emirates stadion i London.
 
Tirsdag venter så de alt dominerende tyske mestre fra Bayern München. Topkampen vil være oplagt til at sætte et live bet, og til det har Bet365 over 70 forskellige live betting markeder på Arsenal – Bayern München.
 

Sign-up med bonuskoden: BetBonus

Før du kan gøre brug af Bet365’s tilbud skal du have en Bet365 konto. Hvis du er ny kunde hos Bet365, så kan du få op til 1000 kr. i velkomstbonus ved at benytte bonus-betting.dk’s specielle Bet365 bonuskode: BetBonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Double bonus til Champions League
næste artikel
888sport CHL & EL Kombi-bet Bonus