nyheder

Bet365 Liveoddstilbud – Bayern mod Real

Rød mod hvid. Tysk rekordmester mod de kongelige fra Madrid. En kamp som ikke få havde regnet med i den store finale om denne års Champions League titel i Cardiff. Kampen som allerede byder på særklasse fodbold er derudover det første opgør mellem ”La Decima”-træner Carlo Ancelotti og hans gamle hold Real Madrid. Med stor glade ser vi på onsdag mod München.
 
Hvem tager første skridt mod semifinalen? Hos bet365 får du fantastisk tilbud til denne topkamp. Gå ikke glip af et risikofrit liveoddvsæddemål når Bayern München brager sammen med Real Madrid. For at tage brug af dit risikofrie liveoddsvæddemål, skal du bare placere et væddemål før kampstart og så snart kampen er startet placerer du et ekstra væddemål på kampen som livevæddemål. Bet365 refundere din indsats på op til 250 DKK retur hvis dit første før-kamp-væddemål ikke går op.
 

Bet365 Liveoddstilbud Bayern v Real
© Bet365

 

Et hav af liveodds hos Bet365

Hos Bet365 får du meget ud af dine fodboldvæddemål. Bookmakeren er kendt for deres store liveodds marked og byder til overfor nævnte kamp mere end 70 liveodssmarkeder i løbet af kampen. Uden tvivl er Bet365 topadressen hvis det kommer an på. Et hav af odds inklusive næste mål, antal mæl, antal hjørne, korrekt resultat halvlag og fuldtig og mange flere sørger for at du får det bedste ud af din fodbold oplevelse.
 

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud

Spil et før kamp væddemål på braget mellem Bayern München og Real Madrid og derudover et live-væddemål og bet365 returner dine penge til et samme beløb som dit største før kamp væddemål hvis dette tabes. Hvad venter du på? Gå ikke glip af tilbuddet og ny kampen med et risikofrit livevæddemål.
 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 giver dig som nævnt stort udvalg af spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du, når du opretter dig modtage en Bet365 bonus som er på op til 1000 DKK. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% betting bonus er matcher dit første indsats, op til maks. 1.000 DKK.

forrige artikel
Unibet: Vind en mio – hver uge!
næste artikel
Betfair.dk: Odds 7.0 hvis Bayern München slår Real Madrid