nyheder

Bet365: Målløst kamp giver pengene tilbage

Hvem kender ikke denne situation. Du har med stor glad sat penge på en fodbold kamp du siden mange venter spændt på og kampen bliver en kedelig uafgjort på 0:0 og du mister dine penge. Lad dette ikke ske igen, men dette unike tilbud til at kunder hos Bet365. Vi introducerer til fantastiske ‘Målløst – Pengene tilbage’-tilbud.

 
Placer et væddemål før kampen på enten Korrekt Score, Halvleg/fuld tid eller Scorecast på enhver fodboldkamp lige meget om Superliga, Landskab eller endda den amerikanske Liga MLS. Ender kampen 0-0, refunderer Bet365 indsatsen hvis dit væddemål taber.

bet365 odds tilbud målløst
© Bet365 (Screenshot: 28. oktober 2021)

Så behøver du aldrig bekymre dig for, om du taber dit væddemål grundet en kedelig 0-0 uafgjort.

Tilbuddet gælder kun for nye og kvalificerede kunder hos Bet365. Du kan læse endnu mere om tilbuddet på bet365.dk under “Ekstra”-fanen

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 giver dig et stort udvalg af spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du, når du opretter dig modtage en Bet365 bonus som er på op til 1000 DKK i væddemålskreditter. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% bonus er matcher dit første indsats, op til maks. 1.000 DKK.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Prøv vores odds bonus sammenligning

Vi stræber efter at give dig det bedste overblik over alle bookmakere på markedet for betting i Danmark. På vores side kan du med bare ét klik finde ud af, hvem der giver den højeste bonus, hvem giver freebet, hvem der tilbyder en velkomstbonus og hvem der har odds bonus til mobil og app. Vores korte og objektive betting bonus sammenligning giver dig en præcis og nøjagtig viden om alle aktuelle tilbud.

forrige artikel
888sport: Mega odds til ottendedelsfinalerne i Champions League
næste artikel
Betfair.dk: Odds 10.0 hvis FC København vinder i Europa League