nyheder

Bet365 skyder NFL sæsonen i gang med odds bonus

Bet365 er med når der torsdag nat kastes første coin-toss i NFL 2014 sæsonen. Green Bay Packers tager hjemme imod de forsvarende Super Bowl mestre fra Seattle Seahawks, og Bet365 giver dig muligheden for at gøre den spændende åbningskamp til en indbringende affærer. Hvis du kender lidt til sport på den anden side af Atlanten, så kig med her og gør brug af en Bet365 bonus.
 

Starter med en lækkerbisken

Åbningskampen er en af de mest imødesete opgør i NFL, ikke blot fordi det afslutter ventetiden, men også fordi, det er to super potente mandskab med særdeles stærke quaterbacks, der potentielt kan ende i en NFC finale til næste år. Det ved de godt i Bet365, og derfor giver de en attraktiv bonus, hvis du spiller på to eller flere kampe indenfor amerikanske sport. Hvis ikke amerikansk sport er din kop te, så kan du i stedet finde og sammenligne en lang række andre attraktive odds bonusser fra danske bookmakere.
 

Odds bonus på US sport
© Bet365 – 50% Akkumulator bonus

 

Amerikaner bonus fra Bet365

Ud over amerikansk fodbold gælder Bet365’s 50 % akkumulatorbonus også på hockey, basketball og baseball fra USA og Canada, og det er på kampe både i og udenfor sæsonen. Så alt hvad du skal gøre er at placere 2 eller flere før-kamp væddemål på hold fra CFL, MLB, NBA, NCAAB, NCAAF, NHL og NFL, og så kvitterer Bet365 med en procentvis bonus på din gevinst. Bonussen er fra 5 % på to kampe og op til 50 % på en 12-kamps kupon. Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet365, så skynd dig og åben én og modtag op til 1000 kr. i Bet365 bonus.
 

Bet365’s akkumulator bonus vilkår

Bet365’s akkumulator bonus kan spilles på alle odds, og skal placeres på 2-vejs markedet, og nærmere bestemt på spread/handicap, Kamptotaler, 1. halvleg – Handicap, 2. halvleg – Handicap, 1. halvleg – Totaler, 2. halvleg – Totaler og Lige på. Lige på gælder dog ikke for kampe fra den amerikanske baseball liga MLB. Du har også muligheden for at spile via din mobil, og aktivere en 100% mobilbonus fra Bet365 – du kan dog kun have én bonus kørende ad gangen.

Om forfatteren

forrige artikel
Bonus-betting.dk – en guide til bookmakernes bonus
næste artikel
Nordisk odds bonus fra NordicBet