nyheder

Tjen ekstra på tennis hos Bet365

Wimbledon er gået i gang og de første kamp er blevet spillet hos legendariske tennis turnering i London. Den første overraskelse eller allerede i hus efter da den unge russer Daniil Medvedev sendte Stanislas Wawrinka ud af årets tredje Grand Slam turnering. For de andre verdensklasse spillere gik det bedre både Rafael Nadal og briternes lokalhelt Andy Murray kunne vinde deres kampe i tre sæt. Hos kvinderne ser vi med fokus på danske Caroline Wozniacki som befinder sig opsvingene form. Både Maria Sharapova og Serena Williams er slet ikke startet i London. Verdensetteren, Angelique Kerber, spiller pt. ikke på højeste niveau og Victoria Azarenka er først ved af finde tilbage efter sin barsel. Alt i alt er chancerne for en danske kvinde sejr i Wimbledon større end nogensinde før.

tennis akkumulator bet365
© Bet365 (Screenshot: 28. oktober 2021)

Få op til 75% mere på dine tennis akkumulatorer

Hos bet365 har du mulighed for at tjene op til 70% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på tennis. Kampene fra Grandslam, ATP, WTA eller Challenger Tour såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup, Fed Cup og Hopman Cup er inkluderet.

 
Det eneste du skal gøre for at tage brug af akkumulatortilbuddet fra bet365 er at placere en før-kampakkumulator på to eller flere valg på markederne vinder kampen, første sæt – vinder og markeder på sæt til de ovenfor nævnte kampe. Hvis du vinder tilføjer vil bet365 tilføje følgende ekstra andele til dine returbeløb:

SpiltypeEkstra
Doubler5% Bonus
Tripler7,5% Bonus
4-linger10% Bonus
5-linger15% Bonus
6-linger20% Bonus
7-linger25% Bonus
8-linger30% Bonus
9-linger35% Bonus
10-linger40% Bonus
11-linger45% Bonus
12-linger50% Bonus

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 Bonus som er på op til 1000 kr. Opret en konto, indbetal 100 kr. eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

forrige artikel
Vind 50.000 DKK hver eneste dag hos Unibet
næste artikel
Betfair forhøjede odds: Kan FC Midtjylland gå videre?