nyheder

Europæisk topfodbold hos bet365

Om ikke længe starter fodbolden igen for alvor i de europæiske topliga. Engelske Premier League er startet i deres første spillerunde og forsvarende mestre fra Chelsea mistede allerede de første point på hjemmebanen mod FC Burnley. I de kommende dage vil der så følge de første kampe i de øvrige liga. Tyskland og Italien starter i en ny sæson og kæmper for ny en tilsvarende trofæer. Meget omtalte Paris Saint-Germain er gået i gang og har fået en særdeles god start ikke mindst på grund af kongetransfer Neymar.

 
Real Madrid har ikke været aktiv som ellers kendt og vi må afvente hvad der sker hos de kongelige. Og hvad mon sker der i Liverpool og Dortmund hvis man tror på rygterne og Coutinho og Dembele virkelig rejser til Barcelona. De kommende uger byder på et hav af underholdning og vi må glæde os til de kommende kampe og de forventede transfers.

 

Bet365 Euro fodbold-tilbud
© Bet365

 
Hos Bet365 kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga eller den tyske Bundesliga.

 

Topfodbold hos bet365

Hos bet365 er sæson skudt i gang og du kan øge spændingen hos en af vores foretrukne bookmaker med deres fanatiske tilbud til optakten i europæisk topfodbold. Bet365 som vi allerede har se nærmere på og som har etableret sig som en meget troværdig og seriøs bookmaker lancere jævnligt tilbud til nye og eksisterende kunder. Har du overvejet at oprette bruger hos bet365? Se på vores hjemmeside og sammenlign hvem der mon er dit personligt bedste valg. Udover mange gode tilbud, er bet365 kendt for et stort udvalg af odds på før-kamp og live. Derudover er bookmakeren særlig stærkt hvis det gælder live-billeder fra sportsbegivenheder verden rundt.

 
Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga eller UEFA Champions League..

 

Bet365 giver op til 100% mere på din indsats

Placér en før-kampakkumulator på tre eller flere valg på markederne Fuldtid – Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra ovenstående turneringer, og hvis du er succesfuld, tilføjer vi følgende ekstra andele til dine returbeløb:

 

Spiltype Ekstra
Tripler 5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 10% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 30% Bonus
8-linger 40% Bonus
9-linger 50% Bonus
10-linger 60% Bonus
11-linger 70% Bonus
12-linger 80% Bonus
13-linger 90% Bonus
14-linger og opefter 100% Bonus

 

 

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode bookmaker bonus til både nye og eksisterende kunder. Som nok verdens mest foretrukne spilleside med uforlignelig liveoddstjenster har Bet365 kunne skabe et unikt oplevelse for deres kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 bonus som er på op til 1000 DKK. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 DKK. Som bonus streamer bet365 mere end 60.000 sportbegivenheder hvert år som øger spændningen og er grunden til at vi kan kalde bookmakeren som en af de bedste.

forrige artikel
Forhøjede odds FC Midtjylland mod Limassol
næste artikel
Kæmpe odds på Brøndby mod AGF hos betfair!