nyheder

Betfair.dk: Ekslusivt til nye kunder – Barcelona vs. Sevilla

Der lagt op til topkamp i den spanske La Liga. Forsvarende mester FC Barcelona tager imod FC Sevilla på Camp Nou. Gæsterne som ligger et point foran Barcelona rejser til catalonierne som nummer et og vil gøre alt for at tage point med hjem til Sevilla. Kampen spilles på lørdag d.20. oktober kl. 20:45 på Camp Nou i Barcelona.
 
Der var nok ikke mange fodboldeksperter der havde regnet med af FC Sevilla ville stå i toppen af ligaen efter ottende spillerunde i La Liga. Holdet har dog især med sejer over Real Madrid vist at man ikke må undervurdere holdet og at Pablo Machins mandskab nok skal regnes med hvis det gælder kampen om medaljer i La Liga.
 

Forhøjede odds Barcelona La Liga
© Betfair

 

Få din fordel som ny kunde

Den yderst populære bookmaker betfair.dk har valgt og fortsætte med deres gode kampagner for nye kunder. Tilbuddet i dag gælder eksklusivt nye kunder der opretter sig for første gang hos betfair.dk! I bund og grund er dagens odds bonus ikke noget nyt. De ivrige læser på vores sider kender til tilbuddet og vi glæder os til at introducere til kampen mellem FC Barcelona og FC Sevilla. Forhøjede odds giver dig mulighed for at få en større gevinst retur frem for den gevinst du ellers modtager fra de alm. odds. I vore tilfælde modtager du odds på 7.0 hvis Barcelona vinder fremfor den alm. odds på 1.36!
 

 

Barcelona har ikke nået topform

Hvis man ser på de spanske top tre er underligt at hverken de to hovedstadsklubber eller FC Barcelona har kunne vise deres bedste form på nuværende tidspunkt. Real Madrid måtte giv point væk til Sevilla og nogle af bundeholdene og Barcelona har heller ikke kunne formå at score fuldt point i deres kampe mod det mindre hold. Men hvad mon bliver kampe mod Sevilla? FC Barcelona har kun vundet én ud af de sidste fem kampe og er siden d. 15. september uden sejr i La Liga. Kan Messis mandskab vende tilbage på sejr spor og vinde topkampen på hjemmebane?
 

Det er nemt at deltage

For at få fat i denne betting bonus skal du faktisk ikke gøre ret meget. Betfair har valgt at gøre det meget nemt for deres nye kunder og har derfor ikke mange regler som skal overholdes inden betting oplevelse kan starte. Hvis du overholder følgende regler og gør som nævnt vil du få stor glæde af denne utrolige betfair bonus.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ5D når du opretter
  • Spil på en sejr til enten FC Barcelona mod FC Sevilla
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Vinder dit valg kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 

Ønsker du velkomstbonus?

Vi beklager meget men i forbindelse med dette tilbud er det ikke muligt at få betfair velkomstbonus oveni! Du har mulighed for at tage brug af en unik velkomstbonus som giver dig op til 1000 DKK som bonus men tilbuddet om de forhøjede odds vil dermed ikke længe være tilgængelig for dig som nye kunde. Ønkser du heller en startbonus er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus.

forrige artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds på Liverpool vs. City
næste artikel
Betfair.dk: Odds 10.00 på Brøndby IF til at slå OB