nyheder

Til nye kunder: Betfair bonus til Danmark vs. Chile

Betfair fortsætter med at give forhøjede odds til det danske fodbold landshold! I denne omgang gælder det kampen i aften mod Chile. Vi har allerede flere gang her på siden nævnt disse kampagner og kan især i denne omgang varmt anbefale denne Betfair bonus. I bund og grund går tilbuddet ud på at du kan score ekstra høje odds hvis Danmark slår Chile i aften i Aalborg. Tilbuddet gælder dog kun nye kunder. Trods alt og nok måske til alle dem der ikke allerede har oprettet bruger hos Betfair er dette tilbud meget seværdig.
 
Følgende ting skal du huskes i anledning af dette tilbud:

  • Kæmpe odds på 14.0 hvis Danmark slår Chile
  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Maks. 50 DKK er tilladt pr. væddemål

 
Er du ikke allerede oprettet som kunde hos Betfair kan vi anbefale at se på vores bettig bonus sammenligning hvor vi giver et grundigt overblik over alle bookmaker på det danske marked. Idag sætter denne omgang sætter vi dog fokus på betfair bonus til landskampen mellen Danmark og Chile.
 

Odds bonus Danmark vs. Chile Betfair
© Betfair

 

Kan Danmark slå Chile?

Det er sidste chance for at vise sig frem for landtræneren Åge Hareide, inden han udtager sin bruttotrup forud for VM-slutrunden 2018 i Rusland. Langt de fleste pladser, både i startopstillingen og i truppen, er formentlig på plads, dog ved man aldrig hvad der kan se på og udenfor banen. Kampen vil uden tvivl blive mere krævende end den første af slagsen mod Panama og så gælder det, ligesom den var mod Panama, være at give en succesoplevelse til nogle af offensivspillerne. De fleste af dem har skudt mest med løst krudt i 2018, men torsdag viste Pione Sisto, hvorfor han sidder på venstrekanten, da han driblede og sparkede sig til et fornemt sejrsmål. Kan Danmark fortstætte mod Chile?
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZQ og spil på en sejr til Danmark mod Chile til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på at Danmark slår Chile (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Hvis du heller er på udgik efter en dejlig velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Unibet.dk: Profit Boost til Miami Open 2018
næste artikel
Unibet: Boksning special - Joshua vs Parker!