nyheder

Betfair Bonus til Brøndby & Randers

Har du planer om at sætte et bet på Randers eller Brøndbys Europa League kvalifikationskamp, så tjek Betfair, som har en ekstra odds bonus på kampen. Er du ny kunde får du desuden 1000 kr. i velkomstbonus samt ekstra gavmilde odds & muligheden for 250 kr. freebet.
 

Betfair odds bonus til Randers & Brøndby
© Betfair

 

Betfair 1000 kr. freebet bonus

Odds spillere som gerne vil benytte Betfairs freebet til Brøndbys kamp imod Juvenes/Dogana eller Randers opgør imod Sant Julia skal have en betting konto til Betfairs sportsbook. Hvis du endnu ikke har oprettet en Betfair konto kan du få en række interessante velkomstbonusser. Betfairs normale odds bonus til nye kunder er et 1000 kroner freebet, som matcher dit første væddemål hos Betfair. Læs mere om Betfairs 1000 kr. freebet bonus.
 

Europa League Velkomstbonus fra Betfair

Betfair tilbyder også en speciel odds bonus til nye spillere, som åbner en konto og spiller på Brøndby og Randers kampe. Spil på at der scores 2+ mål i både Randers og Brøndbys kamp, så kan du få hele odds 4.00, hvis du benytter bonuskoden ZAB419. Udover det forhøjede odds får du også en velkomstbonus på i alt 1000 kr.
 
For at få Betfairs velkomstbonus til Europa League kvalifikationen skal du åbne en konto hos Betfair, og spille 100 kr. på at der scores over 2 mål i Juvenes/Dogana – Brøndby og Randers – Sant Julia, hvilket giver odds 4.00 i Betfairs odds bonus. Hvis der scores over 2 mål i begge kampe, så modtager du gevinsten til det originale odds med det samme, og differencen mellem det originale og det forhøjede odds udbetales som en freebet bonus indenfor 24 timer.
 
Sign-up med bonuskoden ZAB419!
 

5 x 200 kr. Freebet Bonus

Udover det forhøjede odds på de to kampe, så giver Betfair også op til 1000 kr. i velkomstbonus. For hvert femte bet til 100 kr. du sætter hos Betfair, som har odds 1.40 eller derover, får du et gratis væddemål på 200 kr. Man kan i alt modtage 5 af disse odds bonusser.
 

250 kr. cash-back til Brøndby og Randers kampe

Gæt en hændelse i Juvenes/Dogana – Brøndby og/eller Randers – Sant Julia og få op til 250 kr. i cash-back bonus, hvis du misser dit bet. Du skal spille på én af følgende markeder: ciffertips, når som helst – ciffertips, første, sidste og når som helst – målscore, og hvis du gætter den rigtige hændelse, og misser dit bet på ovenstående marked, så får du din indsats retur i form af et freebet.
 
Denne bonus gælder kun for kunder, som allerede har en Betfair konto.
 
Læs hvilke hændelser du kan gætte på herunder.
 
Juvenes/Dogana – Brøndby 250 kr. odds bonus

  • Brøndby vinder kampen 4-0
  • Brøndby vinder 1. Halvleg 3-0
  • 1. halvleg ender uafgjort, men Brøndby vinder kampen
  • 2. halvleg ender uafgjort
  • Juvenes/Dogana scorer samlet 1 mål

Brøndby spiller kl. 20.30 torsdag den 9. Juli. Gæt en hændelse og få Betfair 250 kr. bonus til Brøndby!
 
Randers – Sant Julia 250 kr. odds bonus

  • Randers FC vinder, og begge hold scorer
  • Randers FC vinder kampen 4-0
  • Randers FC vinder 1. Halvleg 2-0
  • 1. halvleg ender uafgjort, men Randers FC vinder kampen
  • Saint Julia scorer samlet 1 mål

Randers spiller kl. 19.05 torsdag den 9. Juli. Gæt en hændelse og få Betfair 250 kr. bonus til Randers!

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. gratis bet på Randers
næste artikel
Se Tour de France via Unibet