nyheder

Betfair bonus til landskamp og EM-Kval.

Klubfodbolden holder pause i denne uge, hvor EM kvalifikationen og landsholdets venskabskampe har overtaget fodboldkalenderen. Betfair giver en ekstra bonus til Danmarks kampe samt en Cash-Back bonus på en firlinger odds kupon.
 

Betfair bonus på fire kampe!
© Betfair

 
Betfair tilbyder både en bonus til Danmarks landskamp imod USA, hvor du ved tilmelding kan få et boostet odds op til 6.00 på en dansk sejr over USA. Til de andre kampe kan du benytte Betfairs odds bonus på en firlinger.
 

Cash-back på en firlinger

Betfairs cash-back bonus gælder for alle bets sat på ’begge hold scorer’-markedet, og hvis du spiller fire kampe eller derover til et samlet odds på 5.00 og hver kamp skal have minimum odds 1.20, så tilbagebetaler Betfair din indsats op til maksimalt 250 kr. En eventuel odds bonus udbetales som et freebet.
 
Hvis du endnu ikke er kunde hos Betfair kan du også gøre brug af en 1000 kr. velkomstbonus ved sign-up.
 

Boost oddset på Danmark
© Betfair

 

Odds 6.00 på Dansk sejr over USA

Nye kunder kan også gøre brug af Betfairs velkomstbonus, hvor de booster oddset på Danmark i mod USA i onsdagens venskabskamp. Sæt 100 kr. på at Danmark vinder, og hvis det bliver resultatet, så udbetaler Betfair gevinsten på det normale odds (det er pt. 2.20) og giver dig derefter differencen op til det boostede odds som en freebet odds bonus. Det vil sige at for 100 kr. får du 220 kr. med det samme på din konto, og 380 kr. som en freebet odds bonus.
 
Sign-up og få super odds på Danmark og 1000 kr. freebet hos Betfair!
 

1000 kr. freebet i velkomstbonus

Betfairs boostede odds er en velkomstbonus, og til den hører også 5 x 200 kr. i freebet. For hvert fjerde spil på 100 kr. sat til odds 1.40 eller derover modtager du en freebet token til en værdi af 200 kr. Det kan man gøre i alt fem gange.
 
Betfairs freebet kan benyttes på alle markeder, men hele beløbet skal benyttes på ét bet, og det er kun gevinsten fra et freebet der udbetales, ikke selve indskuddet.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en tur til verdensklasse boksning i Las Vegas
næste artikel
Vind en tur til Vueltaen