nyheder

Betfair.dk: Bonus til nye kunder – Spil på Belgien vs. England

For begge hold er mon blot mere en bare en skuffelse. Favoritholdene Belgien og England nåede ikke til finalen og møder nu op mod hinanden for at afgøre hvem der bliver nummer tre i år. Ikke mindst på grund af en dejlig betfair bonus ser vi med glæde frem mod denne topkamp. Bookmakeren betfair giver alle deres nye kunder forhøjede odds på nævnte kamp. Gå hjem med odds på op til 18.0! Hvad venter du på? Vent ikke længe og opret dig som ny kunde hos betfair. Er du i tvivl om betfair passer indtil dine behov – se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik. Vi er klar med alle relevante informationer. Opret dig i dag hos betfair og gå ikke glip af denne bonus til kommende kamp mellem Belgien og England.
 

Bonus odds Belgien vs. England VM 2018
© Betfair

 
Gå ikke glip af dette tilbud eksklusivt til nye kunder. Opret i dag hos betfair og spil med forhøjede odds på begge hold. Få odds 15.0 hvis Belgien vinder og få odds 18.0 hvis England vinder. Husk følgende regler der gælder hvis du spiller med forhøjede odds:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

 

Hvem får bronze?

VM er tæt ved være slut og bronzekampe er altid svære at bedømme. Skuffelsen sidder nok på de fleste spiller over at have misset en finale. Med er de motiverede ved tanken om at få et sæt bronzemedaljer med hjem? Begge hold mødtes også i gruppespillet, hvor det endte med en 1-0 sejr til Belgien i en kamp, hvor begge hold stillede med mange reserver. Nu er det ventet, at flere af de etablerede spillere kommer på banen i kampen om at ende som nummer tre ved slutrunden. Spil med forhøjede odds på kampen og få glæde af utrolige odds hos betfair. Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3N og spil på sejr til enten England eller Belgien!
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: England vs. Kroatien - Spil på England med bonus!
næste artikel
888sport.dk: Freebet og velkomstbonus til VM finalen!