nyheder

Betfair.dk: VM finale 2018 – Frankrig vs. Kroatien!

Det bliver ikke større end VM-finalen. Søndag får vi en ny verdensmester. Bliver det Frankrig eller Kroatien? Der er kun en kamp tilbage og vi ser med spændingen mod denne års finale! Er det favoritten Frankrig der vender hjem som verdensmester eller bliver det overraskelsen fra Kroatien! Søndag kl. 17:00 er der kampstart på Luyhniki Stadion og hele verden vil se på denne alt afgørende kamp. I anledning af denne VM finale mellem Frankrig og Kroatien kan du få dejlig odds bonus hos betfair. Der er tale om de velkendte forhøjede odds der giver dig mulighed for at opnå odds på op til 30.0. Du kan få odds bonus til både Frankrig og Kroatien. Husk at denne betfair bonus kun glæder nye kunde. Er du på udgik efter en ny eller yderlige bookmaker giver det god mening at se nærmere på dette tilbud! Vi har samlet alle informationer og du læse dig frem til alt vigtig i vores bookmaker bonus oversigt.
 

Vm finale 2018 Frankrig vs. Kroatien Bonus
© Betfair

 

 

Hvem holder du med?

Det er næsten umuligt om at vurdere chancerene for begge hold. Finalen har altid dens egne regler. Dette franske hold har konkret og nylig finaleerfaring, da mange af de samme spillere spillede sig til sølvmedaljer under EM på hjemmebane for to år siden. Spørgsmålet er, om de kan udnytte den erfaring i Moskva på søndag. På modsat side er Kroaterne der på et eller andet tidspunkt må blive indhentet af trætheden. De har spillet 120 minutter tre kampe i streg, og de har endda 24 timer mindre til at restituere end Frankrig. Men man må aldrig afskrive kroaterne! Hvem tror du vinder? Hos betfair kan du få fantastik odds på begge hold. Glæd dig til finalen 2018 og øg spændingen med denne bookmaker bonus fra betfair.dk!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3O og spil på en sejr til enten Frankrig eller Kroatien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du 1000 DKK som gratis spil?

Som ny kunde har du ikke kun mulighed for at score dejlige odds bonus hos betfair. Er du på udgik efter en god og seværdig velkomstbonus kan betfair byde på en bonus på op til 1000 DKK! Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på få din betfair velkomstbonus med det samme!
 

forrige artikel
888sport.dk: Freebet og velkomstbonus til VM finalen!
næste artikel
Odds bonus til kampen mellem Brøndby og Vejle!