nyheder

Betfair.dk: Spil på Brøndby IF til at slå Nordsjælland

Vi kan ikke få nok af den danske Superliga! Efter en mindeværdig topkamp mellem FC Midtjylland og Brøndby IF venter der ny topkamp. Søndag aften er der ny omgang topkamp når FC Nordsjælland er vært for Brøndby IF på Farum Park. Kampen så er vant til at byde på mange mål er næste topkamp og i den danske Superliga og vi glæder os vil meget. Hos betfair har du i denne anledning mulighed for at score odds på hele 11.0 hvis udeholdet Brøndby IF slår FC Nordsjælland. Opretter du som ny bruger hos betfair kan du gavne af forhøjede odds hvis de blå gulve vinder! Oddsene er utrolig høje og Brøndby IF´s officelle bettingpartner giver tocifret odds til alle nye kunder der opretter og spiller deres første væddemål på en sejr mod Nordsjælland. Gå ikke glip af denne dejlige odds bonus til topkampen på søndag mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF!
 

Odds bonus betfair Nordsjælland vs. Brøndby
© Betfair

 
 

 

Næste dansk topkamp

Foretegnen er klar og vi er klar til næste topkamp. Det er Superligaens to mest scorende hold, der mødes i Farum søndag aften: Brøndby med 71 mål, FC Nordsjælland med 69. Mens førstnævnte også har ligaens bedste forsvar (28 indkasseret), halter FCN noget bagefter på den front (48 indkasseret). Det er grunden til at vi glæder os og håber på et målrigt opgør mellem de to klubber. Men hvad mon bliver resultatet på søndag? Det er svært at forestille sig, hvordan det skulle gå meget bedre for Brøndby IF, end det gør i øjeblikket. Holdet har ikke tabt siden udekampen i Århus i august måned, det har netop besejret sine ærkerivaler og sine mesterskabsrivaler inden for en uge, og det er alene i spidsen af Superliga-tabellen. Tror du Brøndby IF fortsætter på samme måde på søndag?
Hvis du gør, kan du score en flot betfair bonus på 11.0 til en sejr fra Brøndby mod Nordsjælland. Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1K og spil og spil på at Brøndby IF vinder mod FC Nordsjælland
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Premier League bonus - Liverpool vs. West Brom!
næste artikel
CL semifinale hos bwin.dk: Spil Liverpool vs. Roma!