nyheder

Betfair.dk: Brøndby tager imod SønderjyskE

Hjemmeholdet skal forsøge at følge efter på i toppen af Superligaen, mens SønderjyskE skal hænge på i kampen om at komme i top seks. Betfair.dk har valgt af sætte fokus på denne kamp og giver forhøjede odds til kampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE. Kampen spilles på søndag kl. 16:00 på Brøndby Stadion og du har som ny kunde mulighed for at gavne af en lækkert odds bonus hvis du tror at hjemmeholdet vinder. Bookmakeren betfair som er velkendt i den danske betting branche giver dig forhøjede odds på hele 7.0 hvis Alexander Zorningers mandskab vinder. Tilbuddet er i den grad seværdig fordi du ellers kun modtager odds 1.40 på en hjemmesejr.
 

Betfair.dk Brøndby odds bonus
© Betfair

 

Ekstra gevinst til nye kunder

Tilbuddet om de forhøjede odds er ikke noget nyt og ingen af de andre bookmakere har lanceret så mange gode odds tilbud som betfair.dk har gjort. Denne bonus er dog kun tilgængelig for nye kunder. Er du allerede oprettet hos betfair har du ikke mulighed for at tage brug af dette tilbud. Er du stadig ikke bruger kan du med glæde bruge dette tilbud. Ønsker du at få flere informationer rundt omkring bookmaker bonus giver vi her på siden en dybdegående informations side. Se om betfair.dk passer til dine behov.
 

 

Hvem spiller?

I denne omgang ser vi på kampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE. Hjemmeholdet, Brøndby, ligger på tredje pladsen og SønderjyskE ligger på en tiende plads i den danske Superliga. SønderjyskE har ikke kunne vinde på udebane i denne sæson så mon Brøndby er klar favorit på søndag.
 

Hvad kan jeg vinde?

Som ny kunde har du mulighed for at score ekstra gevinst med de forhøjede odds som du modtager som ny kunder hos betfair.dk. Spiller du dit første væddemål på en sejr til Brøndby modtager du ny odds på 7.0 fremfor de alm. 1.40!
 

Hvordan får jeg min bonus?

Det er faktiskt meget enkelt:

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ4O når du opretter
  • Spil på en sejr til enten Brøndby IF mod SønderjyskE
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Vinder dit valg kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
Bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på sport og have min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i hele tre måneder.
 

Er du mere til velkomstbonus?

Du har som ny kunde selvfølgelig også mulighed for at få en betfair velkomstbonus. Du har mulighed for at få en bonus helt op til 1000 DKK. For at modtage dine Betfair gratis spil skal du placere fem kvalificerede singler væddemål som Betfair giver dig en 200 DKK gratis spil for. Du kan gentage denne proces fem gange i alt. I sidste ende lander du så i alt på 1000 DKK. Husk dog at du ikke kan kombinere velkomstbonus med de forhøjede odds fra tilbuddet ovenfor. Ønsker du din betfair velkomstbonus opret blot med koden: ZBBJ01 – god fornøjelse!

forrige artikel
Betfair.dk: Utrolig odds på Danmarks topkamp!
næste artikel
Unibet.dk: Få pengene igen hvis der er straffespark!