nyheder

Betfair Copa America Sign-up Bonus

Sommeren byder på klassebold fra Sydamerika, hvor de bedste spillere tørner ud for deres landshold i kampen om det sydamerikanske mesterskab. Til Copa America udbyder Betfair ekstra høje odds til spil på vinderen af Copa America 2015. Sign-up hos Betfair og få super vinder odds og 1000 kr. i freebet bonus.
 

Betfair Copa America Odds Bonus
© Betfair

 
Betfairs bonus til vinderen af Copa Amerika er kun forbeholdt nye kunder, som er over 18 år og kommer fra Danmark. Hvis du kan nikke ja til disse tre forbehold, så læs nærmere herunder om hvordan du får ekstra høje odds til Copa America samt 5 x 200 kr. i freebet bonus.
 

Super odds bonus fra Betfair

Betfair giver nye kunder et ekstra højt odds på vinderen af Copa America ved sign-up. Åben en konto, benyt Betfair bonuskoden ZAB282 og sæt et bet på Brasilien (odds 10.00) eller Argentina (odds 8.00) som Copa America vinder. Betfairs høje odds gælder på væddemål med en indsats op til 100 kr., og fungerer på den måde, at du får udbetalt din gevinst til det normale odds, og differencen mellem det forhøjede odds og det normale odds udbetales som en freebet bonus. Hvis dit bet fejler, så tilbagebetaler Betfair din indsats på 100 kr. som et freebet.
 
Sign-up med Betfairs bonuskode: ZAB282
 
Odds 8.00 – Argentina vinder Copa America
Odds 10.00 – Brasilien vinder Copa America
 
Eksempel:
Du spiller 100 kr. på Brasilien til odds 10.00 (det normale odds er 4.50) som Copa America vinder. Samba-drengene går hele vejen, hvilket betyder at du får 450 kr. udbetalt med det samme, og de resterende 550 kr. udbetales som en Betfair Freebet token.
 

1000 kr. i freebet bonus

Udover det forhøjede odds på Argentina og Brasilien, så giver Betfair også 5 x 200 kr. i freebet odds bonus. For hvert femte bet på minimum 100 kr. til odds 1.40 eller derover får du et gratis spil til en værdi af 200 kr. Denne bonus varer i 60 dage, men vær opmærksom på at det kun er gevinsten – og ikke selve værdien – af freebet-bonussen, der udbetales.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betfair, men er på jagt efter en odds bonus, så tjek vores oversigt over samtlige danske bookmakeres sign-up bonusser.

forrige artikel
Vind freebets til Oddsets U21 Quiz
næste artikel
Spil på Danmark – Serbien & vind en drone