nyheder

Betfair.dk: Spil på damehåndbold EM 2018 fra Frankrig!

Vi ser med spænding mod Frankrig hvor damehåndbolden i disse uger er klar med Europamesterskabet. Dansker som tæller de store traditionsnationer hvis det gælder håndboldslutrunder er klar til at stille op mod nogle af de bedste hold. Det danske hold har indtil da vundet tre EM-guldmedaljer men desværre ligger triumferne tilbage i tiderne. Vi må være spændt på hvad det bliver i år i Frankrig. Danskerne har desværre ikke leveret bedre end en 4. plads ved de seks seneste EM tuneringer. I dag ser vi på et tilbud er er kommet ind fra betfair.dk. Spil med forhøjede odds på en sejr til det danske landshold mod naboerne fra Sverige. Tror du på Danmark kan du gavne af en utrolig høj betting bonus i anledning af denne års Europamesterskab fra Frankrig.
 

Betfair bonus håndbold EM
© Betfair

 

Spil med kæmpe odds!

Mange af vores trofaste læser kender til dette tilbud eller tilsvarende bonus med forhøjede odds. I denne omgang har betfair dog valgt at skrue op for bonussen. Få en utrolig høj odds på 40.0 hvis dansker slår Sverige på fredag! Tilbuddet gælder desværre kun nye kunder, er dog udsædvanlig god og giver grund til at man ser nærmere på betfair som kommende bookmaker. Passer betfair ind til dine forventninger giver det absolut mening at se på denne betfair bonus. Få utrolig odds bonus og kom godt væk fra starten hos betfair.dk!
 

 
Stine Jørgensen har meldt klar til dette prestigefyldte opgør og vi kan glæde os til en intens og tæt kamp mellem Danmark og Sverige. Selvom Sverige faktisk har vundet de to seneste kampe mod Danmark, så de rød-hvide lille favorit i dette opgør. Vil du tjene stort med en dansk sejr? Tag brug af dette odds tilbud. Se hvordan du gør:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZSAJ56
  • spil på en sejr til Danmark mod Sverige til det forhøjede odds på 40.0!
  • Spil maks 10 DKK på nævnte kamp.

 
Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
 

Betfair velkomstbonus

Som sædvanligt er der mange der spørger om det ikke er muligt at kombinere dette tilbud med betfairs velkomstbonus. Desværre er det ikke muligt – som ny kunde er du nødt til at vælge mellem tilbud om forhøjede odds til nævnte kamp eller betfair velkomstbonus!
Begge bonusser har nok deres fordele og ulemper og det er svært at bedømme. Vi anbefaler at se på vores side angående betting bonus og se hvad der passer bedst til dig.
Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Hvad venter du på? Spil hos betfair.dk!

Om forfatteren

forrige artikel
Bwin.dk: Spil Champions League og få Free Bet!
næste artikel
888sport.dk: Spil på Arsenal vs. Tottenham på søndag!