nyheder

Betfair.dk: Hvem vinder DBU pokalen? Spil Brøndby vs. Silkeborg

Udgangssituationen er klar foran DBU-pokal finalen på torsdag. Selvom Brøndby er storfavorit skal man være agtsom mod Silkeborg IF som har vundet tuneringen før. Hos Betfair kan du i denne anledning få glæde af en dejlig forhøjede odds hvis Brøndby IF slår Silkeborg IF. Som nævnt ligger favoritrollen klart og stadig giver Brøndby IFs officielle bettingpartner dig fantastik betting bonus. Spil på en sejr til favoritterne og få en odds på hele 6.0! Hvad venter du på? Opret med det samme og få din betfair bonus på Betfair.dk!
 

Odds bonus hvis BIF vinder mod Silkeborg
© Betfair

 

 

Vinder storfavoriten?

Pokalfinalen er Brøndbys mulighed for at vinde det første trofæ i 10 år, og lad det være sagt med det samme: Brøndby er storfavoritter til at vinde turneringen, som klubben har vundet seks gange tidligere. Derfor er det især spændene at du kan få odds på hele 6.0 på en sejr til Brøndby IF. Tilbuddet er ikke noget nyt og går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. Dette kan dog kun ske til en kamp og de fleste tilfælde kun til et beløb på 50 DKK.
Husk altid følgende ting når du spiller på forhøjede odds på betfair:
 

  • Kun en udvalgt kamp giver forhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 
I denne omgang kan du spille på at Brøndby IF vinder mod Silkeborg IF og få glæde af odds på hele 6.0! Øg spændingen til denne DB pokalfinale hos Betfair.dk. Hvad venter du på?
 
Følgende ting skal du gøre:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1X og spil på sejr til enten Brøndby IF mod Silkeborg IF
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit Brøndby, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Kan FC Barcelona slå Villareal?
næste artikel
888sport.dk fordobler din gevinst! Spil på Grand Prix´et!