nyheder

Betfair.dk: Verdens bedste odds på Brøndby vs. Hobro!

Det er nok uden tvivl den vildeste odds vi har haft i lang tid! Bookmakeren betfair lokker deres nye kunder med en bonus som næsten er utrolig. Opret som ny kunde hos betfair.dk og spil på en sejr til Brøndby IF mod Hobro. Vi er vandt til disse tilbud og kun enkelte gange har du chance for at få odds bonus med tocifrede odds men i denne omgang er der mulighed for at score forhøjede odds på 20.0! Det er nok den bedste måde at starte dit betting eventyr på. Tilbuddet gælder desværre kun nye kunder men overvejer du ny eller yderlige bookmaker er dette et tilbud du ikke må glip af. Er du i tvivl om betfair passer indtil dine behov – se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik. Vi er klar med alle relevante informationer. Opret dig i dag hos betfair og gå ikke glip af denne bonus! Er du ikke sikkert om denne bookmaker og dens betting bonus passer til dine behov, se meget gerne nærmere på denne side hvor vi sammenligner alle de store bookmaker i Danmark.
 

Forhøjede odds - Brøndby vs. Hobro hos betfair.dk!
© Betfair

 

Gå ikke glip af dette enestående tilbud

Hobro mangler flere af de bedste spillere til opgøret og har ikke en lige så bred trup som Brøndby, og selv om Brøndby endnu ikke har ramt topniveauet, er det ganske klart, at klubben går ind til kampen som favorit. Udgangspunkten burde dermed være klar for opgøret mellem de to hold! Hvis hjemmeholdet vil vinde over BIF skulle der et mirakel til. Vi tror ikke på dette og ser frem mod en stensikker til Brøndby. Få ekstra oveni hvis du som ny kunde spiller med forhøjede odds på en sejr til Brøndby og få odds på 20.0! En utrolig odds som vi ikke har set i lang tid. Prøv lykke hos betfair i dag!
Husk følgende regler der gælder hvis du spiller med forhøjede odds:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 10 DKK med forhøjede odds i dette tilbud.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

 

Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3S og spil på en sejr til Brøndby IF mod Hobro!
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby IF, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Kan FC København slå Hobro?
næste artikel
Betfair.dk: Manchester United odds 8.0 mod Leicester!