nyheder

Betfair.dk: Vinder Chelsea mod Cardiff?

UEFA Nations League er overstået og vi sætter fokus på klubfodbold i denne weekend. Alle de store ligaer vender tilbage og vi glæder os til en ordentlig omgang bold fra blandt andet engelske Premier League.
 
I denne artikel vil se nærmere på kommende kamp mellem Chelsea og Cardiff som spilles på lørdag, d. 15 september kl. 16.00 på Stanford Bridge i London. Udgangspunktet er faktisk nemt at forstå. Chelsea ligger nummer 2 i ligaen og har vundet alle deres fire kampe og ligger kun pga. af deres målscorer bag Liverpool. På modsatside har vi Cardiff City. Oprykkerne har indtil ikke kunne vise deres klasse. Selvom man spillede mod Huddersfield, Newcastle og Bournemounth kunne man ikke vinde én af kampene. I sidste spillerunde blev det dog næste klaret da man tabte 3:2 til topholdet Arsenal. Trods det gode resultat mod Arsenal burde det være klart hvem der tager sejren med hjem når Chelsea møder Cardiff på lørdag!
 

Betfair odds bonus Premier League 18/19
© Betfair

 

Spil med bonus på Chelsea sejr

Betfair har i denne kamp anledning lanceret et tilbud som decideret gælde alle deres nye kunder. Der er tale om en betfair bonus som giver dig, som ny kunde, mulighed for at score ekstra høje odds hvis du spiller dit første væddemål på en sejr til Chelsea. Vi har flere gange før nævnte disse tilbud om forhøjede odds som dog desværre kun gæder nye kunder.
 

Hvad er forhøjede odds?

Forhøjede odds (engelsk: enhanced odds) er faktisk ikke andet end Price Boost tilbud. Der er tale om væddemål med forøgede odds. Ofte er de tilbudte odds mange gange højere end de oprindelige odds. I vores tilfælde har du mulighed for at få en odds på 6.0 fremfor de alm. 1.16 som du ellers ville få hos de kendte bookmakere. Ved hjælp af denne odds boost øges oddsene og stiger betydeligt. Der er dog nogle enkelte krav du skal huske for at spille med forhøjede odds.
 

 

Hvad skal jeg huske?

Der er ikke mange ting du skal huske for at deltage i tilbud om forhøjede odds men følgende er meget vigtig at du overholder:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med de forhøjede odds
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

Det er meget vigtigt at du er ny kunde hos betfair! Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder betfair retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto. Er du ikke allerde kunde hos betfair giver det god mening at se på vores underside med alle de odds bonusser der er tilgængelig på det danske marked.
 

Hvad skal jeg gøre for at få min bonus?

For at få fingerne i de forhøjede odds og bruge dette tilbud skal du blot holde dig til denne liste. Vi giver dig en utrolig god vejledning til hvordan du bruger dette tilbud og forhøjede odds til kampen mellem Chelsea og Cardiff på lørdag!

  • Start med at oprette en Betfair-konto med promokoden ZFBJ4N
  • Placér et singlespil på en sejr til Chelsea i kampen mod Cardiff på kampodds-markedet til de forhøjede odds
  • Vinder du dit spil, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto efter kampens afgørelse.
  • Du modtager derefter gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse.

Som nævnt er den maksimale kvalificerende indsats på 50 DKK. Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK. vil tælle til det forhøjede odds.
 

Hvorfor kan jeg ikke få velkomstbonus?

Du kan få betfair velkomstbonus men du har ikke mulighed for at tage brug af både velkomstbonus og forhøjede odds. Ønsker du hellere en velkomstbonus på op til 1000 DKK burde du hellere tage brug af dette tilbud. Du kan meget enkelt tilmelde via vores side og optjene din betfair startbonus som ligger på 100% op til 1000 DKK!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair.dk: Danmark mod Wales i Nations League!
næste artikel
Betfair.dk: Utrolig odds på Danmarks topkamp!