nyheder

Betfair.dk: Danmark mod Wales i Nations League!

Der blev snakket meget om det danske fodboldherrelandshold og ingen ved rigtig hvad og hvorfor det hele sket men efter vores oplysninger er en ny aftale på plads og vi kan sætte fokus på kommende kamp i UEFA Nations League kamp mellem Danmark og Wales. En kamp som i den grad vil have stor fokus pga. det bøvl der har været i sidste uger og måneder. Derudover er denne ny turnering en god måde at få testet spillerne udenfor VM og EM-slutrunderne.
 
Nu vil vi dog pakke alt snakken om landsholdskonflikt foreløbigt væk og se på den første “rigtige” landskamp siden VM-slutrunden i Rusland. Modstanderen heder Wales og holdet rund omkring Gareth Bale har vist sig i storform i deres første kamp mod Irland. Hvad sker der på det danske landshold? William Kvists landsholdsstop betyder, at der er blevet plads til Christian Nørgaard i landsholdstruppen, og han kan dermed få debut, hvis han kommer på banen. Både Lasse Schøne og Andreas Christensen spillede dog også pladsen ved siden af Thomas Delaney på den centrale midtbane til VM, så det bliver spændende at se, hvilket konstellation Åge Hareide vælger.
 

Bonus Betfair odds Danmark vs. Wales
© Betfair

 

Betfair giver forhøjede odds

Betfair er kendt for deres gode tilbud og i anledning af kommende dansk UEFA Nations League kamp kan du få forhøjede odds. Hvis Danmark slår Wales kan du få glæde af odds på hele 10.0! Selvom udgangsituation er svært at bedømme er denne odds bonus fra betfair.dk absolut seværdig og især med tanke om den alm. odds på 1.9 er de nu tilbudte 10.0 uhyre gode! Tilbuddet gælder kun nye kunder!
 

 

Sådan gør du:

For at få de forhøjede odds på 10.0 til en dansk sejr mod Wales skal du gøre på følgende måde:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ4L hos betfair.dk
  • Spil på en sejr til Danmark mod Wales i UEFA Nations League
  • Det skal være dit første væddemål
  • Kun 50 DKK tæller med til de forhøjede odds

 

Hvis Danmark vinder…

…udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 

Hvilke bonus krav er der?

Bonus skal gennemspilles en gang. Væddemålet skal placeres til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.
 

Ønsker du hellere en høj velkomstbonus?

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder kun nye kunder dog er det desværre ikke muligt at kombiniere med betfair velkomstbonus. Hvis du bruger bonuskoden ZSKW02 vil du have mulighed for at optjene 1000 DKK som velkomstbonus. Du har dermed mulighed for vælge frit mellem forhøjede odds eller velkomstbonus.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Nations League - England vs. Spanien
næste artikel
Betfair.dk: Vinder Chelsea mod Cardiff?