nyheder

Betfair.dk: Spil på sejr til Real Madrid!

Der blev skrevet og snakket meget om Real Madrid i de sidste uger. Efter ydmygelsen i El Clasico var det træneren der blev skiftet ud og nu er det overgangstræneren Solari der skal få truppen tilbage på rette spor. Hos bookmakeren Betfair kan du gavne af en sejr fra Real Madrid i Champions League mod Plzen. Betfair udlodder betting bonus til alle nye kunder! Spil på Champions League kampen mellem Real Madrid og Plzen og få din betfair bonus.
 

Betfair odds bonus Real Madrid
© Betfair

 

Forhøjede odds til nye kunder!

Havde man spurgt ind til resultatet af denne kamp for nogle måneder siden var nok ikke mange der havde satset en pind på Viktoria Plzen. Udgangssituationen har dog ændret sig meget og nu på onsdag d. 07. november er situationen meget mere åben. Efter at Real Madrid har været i den største krise i lang tid vandt man kun med 2:1 mod Plzen på hjemmebane og nu gælder det om at holde kontakten til AS Roma. Hos betfair kan du i denne anledning få forhøjede odds hvis Real Madrid slår Plzen.

 

Få ekstra gevinst hvis Real vinder!

Som ny kunde har du mulighed for at få ekstra høj gevinst. Få fat i en odds på 7.0 hvis Real Madrid. Opret dig hos betfair.dk med bonuskoden og få glæde af de ekstra høje odss som kun gælder denne kamp og kun hvis Real vinder. Ønsker du flere informationer om betfair og dens vilkår se på vores bookmaker bonus oversigt. Vi giver et grundigt overblik og hjælper med svar på alle nyttige spørgsmål.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ5Q når du opretter
  • Spil på en sejr til Real Madrid mod Plzen
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Velkomstbonus op til 1000 DKK

Som ny kunde har du valget mellem tilbud om forhøjede odds til nævnte kamp mellem Real Madrid og Plzen eller du vælger at sætte fokus på betfair velkomstbonus! Ønsker du din betfair velkomstbonus fremfor ovenfor nævnte tilbud er dette intet problem. Du har mulighed for at tage brug af en unik velkomstbonus som giver dig op til 1000 DKK som bonus men tilbuddet om de forhøjede odds vil dermed ikke længe være tilgængelig for dig som nye kunde. Ønkser du heller en startbonus er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus.

forrige artikel
888sport.dk: Champions League - Tottenham vs. PSV
næste artikel
888sport.dk: Bonuskode og super odds!