nyheder

Betfair.dk: Kan FC Barcelona rejse sig?

Hvad skete der på Camp Nou i sidste weekend? Hjemmeholdet Barcelona spillede kun uafgjort mod underdog fra Girona. Efter at de forsvarende mestre mistede deres forsvars spiller Lenglet på grund af et rødt kort gik de ned af bakken. I sidste ende måtte man nøjes med et uafgjort og er dermed på lige fod med ærkerivalerne fra Madrid.
 
Nu gælder det dog CD Leganes og man rejser med frygt til udekampen. Selvom klubben ligger på en sidste plads og efter fem runder kun har formået et point skal Barcelona være meget opmærksomme. Hvem husker ikke sidste år, da Leganes vandt over Real Madrid i pokal tuneringen. Der skal dog ske meget hvis Leganes ønsker at gentage denne succes. Barcelona er uden tvivl et af de stærkeste hold i Europa og kan slå at klubber hvis man er godt humør. Vi glæder os til kampen og regner med en storsejr til FC Barcelona!
 

Odds bonus Betfair Leganes vs. Barcelona
© Betfair

 

Intro tilbud til nye kunder

Vi glæder os til denne uge. Selvom der ikke er Champions League eller Europa League fodbold er der klubfodbold fra mange af de europæiske topligaer. Heriblandt Spanien med nævnte kamp mellem FC Barcelona og CD Legenas. Bookmakeren betfair har i denne anledning lanceret dejlig odds bonus eksklusivt til alle nye kunder.
 
Overvejer du ny eller yderligere bookmaker er denne betfair bonus absolut seværdig! Her på siden sammenligner og forklarer vi de hyppigste betting bonus og giver dig det bedste indtryk af de bonusser som er tilgængelig i Danmark.
 

 

Hvad går tilbuddet ud på?

Der er tale om et tilbud med forhøjede odds til La Liga kampen mellem FC Barcelona og CD Leganes. Du kan score ekstra høj odds hvis Barcelona vinder deres udekamp. Som ny kunde kan du få odds på hele 6.0 hvis Barcelona vinder mod bundeholdet fra Leganes. Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter bruger hos betfair.dk. Har du allerede oprettet bruger hos betfair.dk kan du desværre ikke deltage i denne omgang.

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ4U og spil på en sejr til Barcelona mod Leganes
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Betfair velkomstbonus

Mange brugere ønsker at få velkomstbonus og ekstra lækkert odds bonus oveni et tilbud men dette er desværre meget sjældent af få og desværre ikke muligt i denne omgang. For alle nyregistrerede Betfair-kunder fra Danmark venter der dog en Betfair-bonus på op til 1000 DKK på den første registrering. Dermed mister du de forhøjede odds men du har mulighed for at gavne at denne betfair velkomstbonus! Opret dig via vores hjemmeside og få glæde af denne bonus der giver dig mulighed for at optjene op til 1000 DKK som bonus! Hvad venter du på?
 

.

forrige artikel
888sport.dk: Englands nr. 1 mod Frankrigs nr. 1!
næste artikel
Unibet.dk: Ekstra gevinster på kombinationsspil!