nyheder

Betfair.dk: LaLiga – Spil på Barcelona mod Valladolid

Anden spillerunde af spanske La Liga er klar og vi ser i denne omgang på kampen mellem forsvarende mester FC Barcelona og Real Valladolid. Lørdag aften kl. 22:15 gæster store FC Barcelona i Valladolid og vi ser frem mod denne spillerunde. Hos bookmakeren betfair kan du i denne anledning få forhøjede odds. Hvem tror du på? Efter al sandsynlig vil det blive til en udesejr til FC Barcelona – tror du på samme måde kan du gavne af en rigtig god odds bonus fra betfair.dk.
 

Forhøjede odds på lørdag

Denne lørdag har du mulighed for at få rigtig godt tilbud hvis du overvejer at spille på kampen mellem FC Barcelona og Real Valladolid. Som ny kunde hos betfair kan du få forhøjede odds hvis du spiller dit første væddemål på en udebane sejr til FC Barcelona. Hvis du har oprettet dig som ny kunde har du mulighed for at gavne en odds på hele 6.0 fremfor de alm. 1.15! Hvad venter du på?
 

Odds bonus Betfair.dk Valladolid vs. Barca
© Betfair

 

Få din odds bonus

Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter sig som bruger hos betfair.dk! Hvis du allerde har oprettet konto hos betfair har du desværre ikke mulighed for at deltage i denne kampagne. Som ny kunde skal du blot oprette konto med bonuskoden ZFBJ4A og spille på en sejr til FC Barcelona som dit første væddemål. Det er kun tilladt at spille for 50 DKK på nævnte kamp til de forhøjede odds. Du kan godt spille mere end de 50 DKK med disse tæller kun med til de forhøjede odds. Husk derfor altid at dette tilbud kun gælder nye kunder og din kvalificerende indsats er på 50 DKK.
 

 
Det er meget vigtigt at du husker at dette tilbud ikke kan kombineres med andre tilbud som f.eks. betfair velkomstbonus. Ønsker du hellere en velkomstbonus burde du se nærmere på tilbuddet om gratis spil på op til 1000 DKK. Hvis du indbetaler med koden ZSKW02 har du mulighed for at optjene gratis spil for hvert væddemål med en værdi på 100 DKK. Dette er som sagt ikke muligt at kombinere med nævnte tilbud og forhøjede odds.
 
For at få de forhøjede odds skal du gøre på følgende måde:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ4A hos betfair.dk
  • Spil på en sejr til Barcelona mod Valladolid
  • Det skal være dit første væddemål
  • Kun 50 DKK tæller med til de forhøjede odds

 

Forhøjede odds eller velkomstbonus?

Som nævnt er det ikke muligt at kombinere de to tilbud. Vi har nu lagt fokus på de forhøjede odds men som tidligere nævnt i teksten har du også mulighed for hellere at bruge af bonuskoden for betfair velkomstbonussen. Hvis du bruger bonuskoden ZSKW02 vil du have mulighed for at optjene 1000 DKK som velkomstbonus. Du har dermed mulighed for vælge frit mellem forhøjede odds eller velkomstbonus.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil dansk fodbold - Silkeborg vs. Viborg
næste artikel
888sport.dk: Super odds til nye kunder - spil ManU vs. Spurs