nyheder

Betfair.dk: Odds bonus hvis Bayern vinder mod Benfica!

UEFA Champions League vender tilbage efter en længere pause og vi ser frem til mange gode kampe og gode bonus tilbud fra vores foretrukken bookmaker. I denne omgang vil vi se på en dejlig betfair bonus der blev lanceret i anledning af kommende kamp i gruppe E mellem FC Bayern og Benfica fra Lissabon. Tilbuddet gælder i denne omgang alle ny kunder og giver dig mulighed for at score rigtig god odds hvis hjemmeholdet vinder på Allianz Arena. Selvfølgelig er der stor spørgsmål tegn bag dette efter de sidste dårlige kampe fra Bayern München men trods alt giver det god mening at se på denne odds bonus. Vi glæder os til Champions League fodbold og vil se lidt nærmere på nævnte tilbud fra betfair.dk
 

Betfair Bonus Bayern vs. Benfica
© Betfair

 

Bonus for nye kunder!

I denne omgang snakker vi om lækkert tilbud om forhøjede odds hvis Niko Kovacs´ mandskab kan klare en sejr over Benfica fra Portugal. Hjemmeholdet har ikke kun spille op til forventningerne og skulle i sidste weekend klare en uafgjort mod oprykkerne fra Fortuna Düsseldorf på hjemmebanen (!!!). Hvad mon sker der i denne omgang for den tyske rekordmester? Uden tvivl er den stor fordel at Benfica ikke rigtig har noget at spille for. Det er grunden til at dette tilbud er bleven lidt specifik. Bayern er nødt til at vinde og betfair giver dig i kampens anledning en odds på 6.0 hvis dette sker.
 

 

Få din bonus hvis Bayern vidner

Opretter du som ny bruger hos betfair har du mulighed for at få ekstra god odds til en hjemmesejr til Bayern München. Få odds på hele 6.0 hvis Bayern vinder. Brug bonuskoden når du opretter og få glæde af denne bonus.

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ5W
  • spil på en sejr til Bayern Münich mod Benfica til det forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
HUSK: Maks. 50 DKK vil kvalificere sig til kampagnen du kan godt spille for mere men kun de 50 DKK tæller med til de forhøjede odds. Vinder Bayern Münich, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5.idenfor 90 dage!
 

Startbonus fra betfair.dk

Som sædvanligt er der mange der spørger om det ikke er muligt at kombinere dette tilbud med betfairs velkomstbonus. Desværre er det ikke muligt – som ny kunde er du nødt til at vælge mellem tilbud om forhøjede odds til nævnte kamp eller betfair velkomstbonus!
Begge bonusser har nok deres fordele og ulemper og det er svært at bedømme. Vi anbefaler at se på vores side angående betting bonus og se hvad der passer bedst til dig.
Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Hvad venter du på? Spil hos betfair.dk!
Sign-up her! Bonus detaljer

forrige artikel
888sport.dk: Super odds til kampen mellem Roma og Real!
næste artikel
Unibet tilbud: 100.000 kr. i europæisk Fodbold Jackpot!