nyheder

Betfair.dk: Manchester United odds 8.0 mod Leicester!

Verdens bedste fodbold liga går i gang igen og vi ser med glæde på optakten til Premier League sæsonen. Manchester United møder op mod Leicester City! Hvem er det mon der følger på Manchester City der i sidste sæson vandt mesterskabet. Mange hold er med i puljen. Chelsea har fået ny træner og satser på at vende tilbage til den gamle styrke. United, Arsenal og Tottenham gælder med som favorit og forsvarende mester City er selvfølgelig i toppen hvis det gælder favoritterne.
 
Selvom City i sidste sæson kunne vinde mesterskabet med 100 point og hele 19 foran United ser vi med spændingen mod de første kampe. I mindst på grund af ligaens nye transfervindue er der en del forandring. Hvad kan vi mon forvente af optakten mellem Manchester United og Leicester City? Vi ser frem mod en god kamp og glæder os over en odds bonus fra betfair.dk!
 

Manchester United vs. Leicester odds bonus hos betfair
© Betfair

 

Optakten i Premier League

Hos betfair.dk har du mulighed for at gavne at en fantastisk odds bonus hvis du spiller på Premier League optakten mellem Manchester United og Leicester City. Spil med forhøjede odds på en sejr til de røde djævle og få glæde af en odds på 8.0! Alle nye kunder fra Danmark kan få glæde af dette unikke tilbud og score denne bonus. Er du allerde kunde hos betfair er du nødt til at nøjes med de alm. odds. Tror du på Manchester United? Spil med det samme hos betfair.dk!
 

  • Opret en som ny kunde hos betfair.
  • Tag brug af promokoden ZFBJ3W og spil på en sejr til Brøndby IF mod Hobro!
  • Indbetal penge på dit konto og spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Efterfølgende spiller du 50 DKK på nævnte kamp.

 

 

Vinder Manchester United, modtager du gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og den resterende gevinst udbetales som en betting bonus.
 

Velkomstbonus hos betfair!

Som nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder og som ny kunde har du mulighed for at tage brug af nævnte tilbud eller du prøver betfair velkomstbonus. Med de forhøjede odds har du mulighed for at score en rigtig hæj odds men med velkomstbonussen har du mulighed for at tjene op til 1000 DKK! Placer 5 bets med en værdi på 100 DKK eller mere og få omgående et 200 DKK gratis spil. Denne procedure kan gentages op til fem gange og du har dermed mulighed for at tjene op til 1000 DKK som startbonus! For at tage brug af denne kampagne skal du oprette dig med promokoden ZSKW02. Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: Verdens bedste odds på Brøndby vs. Hobro!
næste artikel
Super odds hos 888sport.dk! Spil på United vs. Leicester!