nyheder

Betfair.dk: Odds tilbud hvis Sverige slår Schweiz!

Ottendedelsfinalerne er tæt at være afsluttet og selvom det danske landshold er ude af turnering efter straffesparkskonkurrence mod Kroatien ser vi med glæde på de kommende kampe. Bookmakeren betfair har i denne sammenhæng en dejlig odds bonus på højkant til kampen mellem Sverige og Schweiz. Tilbuddet er en såkaldt forhøjede odds bonus og giver dig mulighed for at score utrolig høje odds hvis Sverige vinder mod Schweiz på tirsdag. Vi har flere gange allerede nævnt disse tilbud og stadig utrolig glæde for denne betfair bonus. Er du på udgik efter en ny eller yderlige bookmaker giver det god mening at se nærmere på dette tilbud! Scor din odds bonus på 16.0 hvis Sverige slår Schweiz!
 

Sverige Odds bonus betfair vm 2018 Schweiz
© Betfair

 

Kan Sverige gå videre mod Schweiz?

Selvom om det danske landshold er ude af turneringen og en del af favoritterne måtte sige farvel er VM 2018 stadig uhyre spændene. Spanien, Argentina, Portugal og Tyskland er nok de største favortitter og overraskeler til denne VM. Hvem havde troet at dette kunne ske at alle nævnte allerede på nuværende tidspunkt er gået af tuneringen. Sverige som er gået videre fra gruppespillet efter sejr mod Sydkorea og Mexico møder nu Schweiz. Hvem mon vinder kampen? Som ny kunde har du mulighed for at score dejlig odds på 16.0 hvis du spiller på en sejr for Sverige hos betfair. Tilbuddet gælder dog som sædvanligt kun nye kunder. Er du stadig på udgik efter en bookmaker eller overvejer du yderligere bookmaker? Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3F og spil på en sejr til Sverige mod Schweiz
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Sverige, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du 1000 DKK som gratis spil?

Som ny kunde har du ikke kun mulighed for at score dejlige odds bonus hos betfair. Er du på udgik efter en god og seværdig velkomstbonus kan betfair byde på en bonus på op til 1000 DKK! Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på få din betfair velkomstbonus med det samme!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Få bonus hvis der bliver scoret!
næste artikel
Unibet.dk: Profit Boosts på Wimbledon!