nyheder

Betfair.dk: Spil på ManCity som nye kunde!

En ny omgang fodbold venter og vi ser frem mod denne weekend der byder på rigtig meget og god fodbold. Alle de store ligaer er gået i gang og vi kan allerede ny se en tendens der viser hvilke hold der er klar til mesterskabskampen og hvilke hold heller ser mod den anden ende af ligaen. Vi vil i denne omgang dog se på vores ynglings liga, Premier League.
 
Fokus i denne omgang gælder betfair bonus til kampen mellem Manchester City og Newcastle United. Holdene kommer med hver sit fortegn til denne kamp og det bliver spændene at følge disse to mandskaber. City kom ikke udover et uafgjort i sidste kamp mod oprykkerne fra Wolverhampton og nu møder man Newcastle United. Hvad mon vi kan forvente af denne kamp? Mange mål eller intense opgør uden mål – ingen ved rigtig det eneste vi ved er at betfair giver forhøjede odds på en Manchester City sejr eksklusivt til alle nye kunder!
 
 

Betfair bonus forhøjede odds ManCIty
© Betfair

 

Kæmpe odds til Peps trup

Vi vil nu se nærme på tilbuddet og hjælpe dig med at få det meste ud af nævnte odds bonus fra betfair. Få glæde af en odds på hele 14.0 hvis holder dig til følgende regler:
 
Hvem kan deltage?
Tilbuddet er dedikeret til alle nye kunder og er dermed eksklusivt til alle nye kunder. Er du allerede kunde hos betfair kan du desværre ikke deltage.
 
Hvilke odds modtager jeg?
I denne omgang modtager du en odds bonus som giver dig mulighed for at få odds på 14.0 hvis City vinder over Newcastle United! Der er dermed kæmpe spring fra de alm. 1.11 som du ellers ville modtage. Spil som ny kunde og få odds 14.0 fremfor de alm. 1.11 på en sejr til Manchester City.
 
Hvordan bliver jeg kunde?
Som nævnt kan du kun modtage odds bonus som ny kunde. For at oprette dig som ny kunde er det nemmeste at du følger vores link herunder. Ønsker du lidt mere rådgiving og informationer rundt omkring betting firmaer i Danmark og deres bonus vilkår kan du finde yderligere informationer på vores hjemmeside.
 

 

Hvad skal jeg ellers huske
Tilbuddet er faktisk rimelig enkelt og hvis du overholder følgende regler og gør som nævnt vil du få stor glæde af denne betfair bonus.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ4H når du opretter
  • Spil på en sejr til Manchester City mod Newcastle United som dit første væddemål
  • Spil maks 10 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Vinder Manchester City, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Du kan dermed tjene godt fra starten. Hvad venter du på? Opret med det samme og få glæde af denne odds bonus!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Superliga bonus - Vendsyssel FF mod Brøndby IF
næste artikel
888sport.dk: Hvad sker der med dansk fodbold?