nyheder

Betfair.dk: Odds 10.00 på Brøndby IF til at slå OB

Betfair skruer for alvor op for Superliga bonusser! I denne weekend vender den danske Superliga tilbage efter landsholdspausen og betfair giver utrolig betting bonus til alle nye kunder! Bookmakeren, der uden tvivl har hat sat præg på det danske betting kultur lancere jævnligt utrolig gode kampagner til både nye og eksisterende kunder. I denne omgang ser vi på en bonus som giver dig mulighed for at score ekstra gevinst på Superliga kampen mellem Brøndby IF og OB. Denne betfair bonus er forbeholdt til nye kunder og giver dig en utrolig odds på 10.0 hvis Brøndby IF slår OB!
 

Betfair Brøndby odds bonus
© Betfair

 

Brøndby forsøger at komme tilbage

Det ser ud til at blive et interessant opgør mellem to mandskaber, der begge skal bruge point. Hjemmeholdet kommer med tre gode point i bagagen fra Aalborg, mens OB omvendt kan se tilbage på en kamp senest, hvor man kom tilbage og altså fik uafgjort efter at have været nede 0-2. Hjemmeholdets træner Alexander Zorniger kommer til at spille med mange af de samme spillere da han har droppet rotationen for denne gang. Det for at få noget kontinuitet ind i holdet. En sejr over OB kan sende Brøndby op som nummer tre i Superligaen, mens et nederlag omvendt kan sende klubben ned som nummer 10, hvis andre resultater går imod klubben. Vi regner med et intens opgør og en smal sejr til hjemmeholdet!
 

 

Forhøjede odds til BIF

Du kan få forhøjede odds hvis Brændby slår OB på hjemmebane. Kampen spilles mandag d. 22. oktober kl. 19.00 på Brøndby Stadion. Som ny kunde har du mulighed for at få ekstra høj gevinst. Få fat i en odds på 10.0 hvis Brøndby slår OB! Opret i dag med bonuskoden og få glæde af de ekstra høje odss som kun gælder denne kamp og kun hvis Brøndby slår OB. For at være med i denne kampagne skal du faktisk ikke gøre meget. Det er meget enkelt men chancen for ekstra høj gevinst er utrolig høj. Hvis du overholder følgende regler og gør som nævnt vil du få stor glæde af denne utrolige betfair bonus.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ5G når du opretter
  • Spil på en sejr til enten Brøndby IF mod OB
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

100% bonus op til 1000 DKK

Betfair har bevist at de kan byde på de bedste odds til Premier League og Champions League fodbold og det er kun en af de mange grund for at oprette bruger hos betfair.dk! Hvis du hellere ønsker en betfair velkomstbonus fremfor ovenfor nævnte tilbud er dette intet problem. Du har mulighed for at tage brug af en unik velkomstbonus som giver dig op til 1000 DKK som bonus men tilbuddet om de forhøjede odds vil dermed ikke længe være tilgængelig for dig som nye kunde. Ønkser du heller en startbonus er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus.

forrige artikel
Betfair.dk: Ekslusivt til nye kunder - Barcelona vs. Sevilla
næste artikel
888sport.dk: Champions League - Tottenham vs. PSV