nyheder

Betfair.dk: Super odds hvis Frankrig slår Belgien!

To kampe er der tilbage. Semifinalnere starter og vi ser mod første kamp mellem Frankrig og Belgien. To stærke offensiver brager sammen i den første VM-semifinale i Rusland. Hvem er mon i stand til at booke billetten til finalen? Uden tvivl er det en seværdig kamp og Frankrig ligger en lille smule foran hvis man spørger rundt omkring hos fodbold eksperterne. Betfair tænker på samme måde. I anledning af kampen mellem Frankrig og Belgien kan du få dejlig odds bonus hos betfair. Der er tale om die velkendte forhøjede odds der giver dig mulighed for at opnå odds på hele 14.0 hvis Frankrig slår Belgien. Husk at denne betfair bonus kun glæder nye kunde. Er du på udgik efter en ny eller yderlige bookmaker giver det god mening at se nærmere på dette tilbud! Vi har samlet alle informationer og du læse dig frem til alt vigtig i vores bookmaker bonus oversigt.
 

Odds bonus Frankrig vs. Belgien VM 2018
© Betfair

 

 

Hvem booker billet til finalen?

Kommende kamp er lidt af et fortrukket finale ifølge flere eksperter. Begge hold kan præsentere voldsomme offensiver, men det kan meget vel blive forsvaret, der kommer til at spille en afgørende rolle. Frankrig har kun lukket mål ind i kampen mod Argentina ved dette VM og holdet vil gøre alt for at holde clean-sheet mod Lukako, Hazard og De Bruyne. Hvem tror du vinder? Hos betfair kan du få fantastik odds på hele 14.0 hvis Frankrig slår Belgien. Glæd dig til første semifinale på tirsdag og øg spændingen med denne bookmaker bonus fra betfair.dk!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3L og spil på en sejr til Frankrig mod Belgien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Frankrig, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du 1000 DKK som gratis spil?

Som ny kunde har du ikke kun mulighed for at score dejlige odds bonus hos betfair. Er du på udgik efter en god og seværdig velkomstbonus kan betfair byde på en bonus på op til 1000 DKK! Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på få din betfair velkomstbonus med det samme!
 

forrige artikel
Betstars.dk: Free Bet efter 80. Minut!
næste artikel
Betfair.dk: England vs. Kroatien - Spil på England med bonus!