nyheder

Betfair.dk: Superliga bonus – Vendsyssel FF mod Brøndby IF

Oprykkerne fra Vendsyssel FF får besøg af Brøndby IF, der kommer fra et torsdagsopgør mod Genk i Europa League-kvalifikationen. En kamp som kan byde på en god omgang underholdning. Efter en god start til oprykkerne med 2 ud af 2 sejr døjer man nu rundt med nogle skuffende resultatet. I de sidste fire kampe blev det kun til et point. Nu møder man op mod topholdet fra Alexander Zorninger og spørgsmålet må være om de ankommer med trætte ben til det nordlige Jylland.
 

odds bonus Vendsyssel FF mod Brøndby IF
© Betfair

 

Kan Brøndby vinde i Nordjylland?

Oprykkerklubben fra Vendsyssel FF har fået en godkendt start på denne sæson, hvor klubben har hentet syv point i sæsonens første seks kampe. Selvom det, som nævnt, ikke er gået så godt på de sidste. Nu gæster Brøndby IF. Sæsonen startede pointmæssigt godt for Brøndby, men spillemæssigt var der plads til forbedring. Nu er der dog lidt af problemer på som klubben skal håndtere. Tre af de sidste fire kampe i alle turneringer er blevet tabt. Brøndby leder stadig efter topformen og kvaliteten. Kan klubben finde tilbage på rette spor mod Vendsyssel?
 

 

Prøv odds hos betfair

Udgangssituationen burde være klar og vi rimelig enig om at Brøndby burde vinde mod Vendsyssel. På grund af dette er det dejlig med følgende betfair bonus. Bookmakeren som er kendt for deres gode odds og kampagner for både nye og eksisterende kunder vender tilbage med et tilbud om forhøjede odds til nævnte Superliga kamp.
 

Betfair tæller helt klar den bookmaker som på sidste har lanceret mest tilbud om forhøjede odds. Ingen mindst på grund af dette holder vi meget af betfair. Er du på udgik efter en ny eller yderligere bookmaker giver det mening at se på vores odds bonus side hvor du vil få et grundigt overblik og alle relevante informationer. Nyd din betting oplevelse.
 

Hvilken bonus er der tale om?

Idag har vi fundet et tilbud frem som giver dig forhøjede odds hvis Brøndby vinder på søndag på udebane mod Vendsyssel. Tilbuddet er eksklusivt til alle nye kunder der opretter sig hos betfair. Du kan som ny kunde dermed modtage en odds bonus og forhøjede odds på 8.0 hvis Brøndby vinder. På bagrund af at du ellers kun modtager en odds på 1.44 er dette tilbud absolut seværdig.
 
For at få de forhøjede odds skal du gøre på følgende måde:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ4G hos betfair.dk
  • Spil på en sejr til Brøndby mod Vendsyssel
  • Det skal være dit første væddemål
  • Kun 50 DKK tæller med til de forhøjede odds

 

Er der mulighed for velkomstbonus?

Selvfølgelig har du mulighed for at modtage betfair velkomstbonus. Bonussen er tilgængelig hvis du opretter med koden ZSKW02. Herefter vil du have mulighed for at optjene dig en startbonus på op til 1000 DKK. Vær dog opmærksom på at du ikke kan bruge både og. Enten du bruger nævnte tilbud og forhøjede odds eller betfair velkomstbonus. God fornøjelse.
 

forrige artikel
Bwin.dk: Spil Superliga og få dobbelt gevinst!
næste artikel
Betfair.dk: Spil på ManCity som nye kunde!