nyheder

Betfair.dk: Utrolig odds på Danmarks topkamp!

Der er topmøde i Herning søndag aften, hvor FC København kan trække syv point fra FC Midtjylland. En seks-points-kamp blandt to af de bedste dansk hold! Vær med når FCK gæster Midtjylland søndag aften kl. 18:00 på MCH Arena i Herning!
 
Betfair giver i denne anledning forhøjede odds til begge hold. Lige meget om du tror på hjemme eller udeholdet. Tror du på FC Midtjylland kan du få odds på hele 36.0 og tror du mere på hovedstadsklubben kan du få odds på hele 28.0! Oddsene er utrolige og nok noget af det højeste vi har set i langt tid. Hvad venter du på? Opret som ny kunde hos betfair.dk og få din odds bonus!
 

Odds bonus FCM vs. FCK Betfair
© Betfair

 

Hvad kan vi forvente?

De danske mestre kom ikke med i gruppespillet i Europa og det har som følge at klubbens helt store fokus ligger på Superligaen efter denne exit. Opgøret mod FC København er vigtigt for ulvene, der før denne Superliga-runden ligger nummer to i tabellen. Et nederlag vil betyde, at FCK kunne skabe sig et forspring på syv point til FCM. Der vil derfor være knald på kampen som vi glæder os vild meget til! Selvom FCK skal spille mod Zenit i Europa League-gruppespillets på torsdag, bør det ikke få betydning for det hold, træneren Ståle Solbakken sætter på banen mod FCM. FC København vil gerne have de tre point og sætte en konkurrent med syv point i stillingen. Selvom udeholdet startede skidt med et nederlag mod Horsens, fulgte der stribevis af stærke resultater, og FCK har tilmed spillet sig i et europæisk gruppespil. Vi er derfor overbevist om at vi kan se noget af det bedste af dansk fodbold på søndag!
 

 

Hvad går tilbuddet ud på?

I denne omgang er der tale om en betfair bonus der giver dig mulighed for at score ekstra høj gevinst på nævnte kamp. Det er lige meget hvem du tror på fordi betfair giver dig forhøjede odds til begge hold! Tilbuddet gælder alle nye kunder og er i den grad interessant fordi oddsene er utrolige høje. Vi har ikke set disse odds i lang tid!
 

Hvad skal jeg gøre?

Tilbuddet er enkelt men absolut seværdig. Hvis du overholder følgende regler og gør som nævnt vil du få stor glæde af denne utrolige betfair bonus.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ4M når du opretter
  • Spil på en sejr til enten FC Midtjylland eller FC København
  • Spil maks 10 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Vinder dit valg kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 

Kan jeg få velkomstbonus?

Vi har mange læsere der spørger efter velkomstbonus fra betfair. I denne anledning har du desværre ikke mulighed for at tage brug af velkomstbonussen oveni. Du har dog selvfølgelig mulighed for kun at tage bruge af betfair startbonus, tilbuddet om de forhøjede vil dog dermed bortfalde. Betfairs velkomstbonus går ud på at du kan optjene gratis spil med en samlet værdi på 1000 DKK! Ønsker du hellere bruge denne velkomstbonus er du nødt til at oprette med bonuskoden ZBBJ01 – vi ønsker god fornøjelse!

forrige artikel
Betfair.dk: Vinder Chelsea mod Cardiff?
næste artikel
Betfair.dk: Brøndby tager imod SønderjyskE