nyheder

Betfair præsenterer: DM i Strategisk Betting

Er du en kylling? Det simple spørgsmål stiller Betfair danske odds spillere i deres odds konkurrence ’Danmarks Mesterskabet i Strategisk Betting’. Betfair belønner hver uge den bedste spiller til at lave et Cash-out bet på Champions League med et spritnyt fjernsyn.
 

Bet hos Betfair
© Betfair

 
Betfairs odds konkurrence er kun for danskere og man skal være kunde hos Betfair for at deltage. Hvis du endnu ikke har en konto, så kan du tilmelde dig online og få et gratis 1000 kr. freebet i velkomstbonus.
 

Vind et fjernsyn hver uge

Til hver af de resterende fem runder i Champions League udlover Betfair et fjernsyn til en værdi af 9300 kr. til den spiller som laver det højeste Cash Out bet på Champions League. Nummer 2-5 får kontante freebets til spil på Betfairs sportsbook.
 

Sådan deltager du i DM i Strategisk Betting

Sæt et bet på minimum 50 kr. på Champions League, og for et succesfuldt Cash-Out får du point til ranglisten som Danmarks bedste strategiske odds spiller. De fem bedste fra hver runde vil udover en kontant gevinst også blive inviteret til finalerunden, som afholdes i København til Champions League finalen.
 
Deltag i Betfairs DM i Strategisk Betting her!
 
Runde præmierne til DM i Strategisk Betting:

  1. præmie: 50” 4K UHD Panasonic TV
  2. præmie: 1.000 kr. freebet
  3. præmie: 500 kr. freebet
  4. præmie: 250 kr. freebet
  5. præmie: 250 kr. freebet

 

Point til DM i Strategisk Betting

Man få point svarende til det odds, som man modtager på sit Cash Out spil, og der er to dage i hver runde, og det bedste Cash-Out spil for hver dag lægges sammen til ens samlede score for runden. Det vil sige at du har ét Cash-out spil på tirsdagens Champions League-kampe og ét på onsdagens Champions League-kampe og det samlede tal for de to bedste spil giver pointene for ens runde.
 
Eksempel på point
Du spiller 100 kr. på at Dortmund slår Juventus (odds 2.20) og Man City vinder over Barcelona (odds 10.00). Ved halvlegen fører både Dortmund og Man City, og du vælger derfor at lave en cash-out og modtager 1000 kr. Det vil sige at dit odds på dette Cash Out har været 10.00, hvilket så udgøre pointene til ranglisten i Betfairs DM i Strategisk Betting.
 

Fem runder resterer

Som sagt kan du spille så mange Cash-Out spil, som du ønsker. Men kun det bedste for hver af de to dage tæller med i ranglisten, og indsatsen skal være minimum 50 kr.

  • Runde 1: 17. – 18. marts
  • Runde 2: 14. – 15. april
  • Runde 3: 21. – 22. april
  • Runde 4: 5. – 6. maj
  • Runde 5: 12. – 13. Maj

Sign-up hos Betfair og deltag i DM i Strategisk Betting.

Om forfatteren

forrige artikel
Ekstra Gevinst på din Champions League Double
næste artikel
400 kr. Cashback Bonus på El Clasico