nyheder

BETFAIR TILBUD: Dobbelt op på EM målscorer odds !

Så er EM i fodbold 2016 for alvor på vej ind i sin afgørende fase, når der fra lørdag den 25. juni og de efterfølgende dage spilles 1/8-finaler i Frankrig. Indtil nu har slutrunden budt på mange overraskelser – men nu er tiden måske kommet til, at de store profiler træder i karakter! Hos Betfair tilbydes alle kunder lige nu et flot dobbelt-op på målscorer odds væddemål på de kommende kampe. Læs hvordan du får dobbelt op lige her!
 

faa fordoplet dine EM 2016 maalscorer odds hos Betfair
© Betfair

 
Ottendedelsfinalerne ved EM i fodbold 2016 byder på mange spændende opgør – og der er naturligvis flere store stjerner som skal i aktion i de kommende dag. Som ny eller eksisterende kunde hos odds bookmakeren Betfair kan du lige nu få et fantastisk dobbelt-op på dit odds væddemål på, hvem der scorer i kampen – hvis dit valg scorer igen senere i kampen.
 
For eksempel kan du placere et odds væddemål af de maksimalt kvalificerende 250 kr. på, at Christiano Ronaldo har målstøvlerne skruet ordentligt på og at han derfor scorer første mål i Portugals kamp mod Kroatien. Dette giver odds 3,40 ! Hvis han scorer først og samtidig også scorer igen senere i kampen vil du således i stedet for den oprindelig gevinst på 850 kroner i alt modtage 1450 kr. Dit dobbelt-op bliver udbetalt som en bonus til din konto – med et krav om gennemspilning én gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage!
 

Sådan gør du:

  1. Opret dig som kunde hos Betfair via billedet ovenfor! Spil på målscorer – det kan være når som helst eller først målscorer samt sidste målscorer – og det er muligt at få dobbelt-op på ALLE EM 2016 kampe!
  2. Hvis din valgte målscorer scorer en ekstra gang indenfor den ordinære spilletid vil Betfair fordoble dine gevinster!

 

Opret dig i dag og få en VILD bonus

Betfair er kendt som en virkelig pålidelig odds udbyder og du kan altid regne med, at alt fungerer upåklageligt hos dem. Når du opretter dig som ny kunde hos Betfair kan du ovenikøbet modtage den kæmpestore Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr.
 
Ledte du efter generelle odds bonusser til EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Få odds 14,00 på EM knock out kampen mellem Kroatien - Portugal
næste artikel
BETFAIR TILBUD: Få vanvittigt høje odds på Tysk sejr i EM 2016 1/8-finalen