nyheder

Betfair.dk: Eksklusiv tilbud til denne weekends Superliga kampe

Superligaen er kommet godt i gang efter vinterpausen og venter allerede med hel del spændene kampe denne weekend. Hvem kan, 3 runder inden slutspillet starter, sikre sig de alt afgørende pladser. Med spænding ser vi på lørdag mod Aarhus, hvor AGF møder Sønderjyske i deres direkte duel om sjette pladsen. Hvem af holdene kan hoppe på mesterskabstoget og sikre sig chancen for at gå hele vejen? Slutspillet er målet og begge hold vil kæmpe til det yderste for at drømmen om det danske mesterskab fortsat bliver i live.

 
Betfair.dk giver dig i forhøjede odds på denne kamp. Scor på lørdag kæmpe odds på op til 12.0. Vinder AGF kampen giver betfair dig odds på 8.0 vinder gæsterne fra Sønderjylland går du endda med en odds på hele 12.0. Tilbuddet gælder til alle nye kunder og du kan spille for maks. 100 DKK.

 

Betfair tilbud Superliga © Betfair

 

På følgende måde for du forhøjede odds:

  • Opret konto med koden ZFBJQQ og spil på udfaldet mellem AGF og Sønderjyske (uafgjort giver igen forhøjede odds).
  • Du kan gøre gavn af førhøjede odds hvis du sætter maks. 100 DKK. (Du kan godt spille med en større indsats, 100 DKK vil dog kun tælle til det forhøjede odds.)
  • Oddser du på det rigtige hold giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

1000 DKK som betfair startbonus

Betfair er udover deres tilbud om forhøjede odds kendt for deres yderst gode velkomstbonus. Som ny kunde har du mulighed for at få en Betfair bonus på til 1000 DKK. Hvis du opretter konto hos betfair i dag vil du ku få 100% bonus på dit første indskud. Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og betfair giver dig 100% i startbonus.

 
Med faire og transparente vilkår for gennemspilning er der lagt solid grundlag for at du kan vinde store gevinster hos Betfair.

 

forrige artikel
Sindssyg velkomstbonus på op til 2000 DKK hos 888sport.dk
næste artikel
Få den perfekte start hos Betsafe.dk