nyheder

Betfair giver odds 6,00 på FCK mål i Champions League!

Onsdag aften er det omsider blevet tid til, at det danske mesterhold fra FC København skal i aktion i årets Champions League. Alle vi danske fodboldfans har glædet os afsindigt til, at følge mesterholdets Champions League eventyr i denne sæson – og med en mere en godkendt kvalifikation samt noget nær en drømmegruppe har vi bestemt noget af have vores håb i. Læs alt om kampen herunder og få samtidigt et flot Betfair odds boost på mål til FC København i deres udebaneopgør mod stærke Porto!
 

Betfair odds boost paa fck porto i champions league
© Betfair

 
FC Københavns første Champions League opgør i denne sæsons udgave af turneringen må nok antages, at være det vanskeligste af alle de kommende opgør. På sin vis kan det vise sig, at være positivt for københavnerne, at det “værste” dermed er overstået allerede efter første runde. FC Porto er en stærk modstander, men FCK har bestemt vist gode takter hidtil i sæsonen, både undervejs i kvalifikationen og i den hjemlige Superliga.
 
Her hos os er vi helt på linje med bookmakeren Betfair når vi siger, at vi tror på, at FC København kan gøre en god figur i onsdagens spændende opgør mod FC Porto. Om danskerne kan vinde skal vi være usagt, men vi har stor tiltro til, at det talentfulde mandskab nok skal finde de portugisiske netmasker. Som ny kunde hos Betfair kan du ovenikøbet modtage stærkt forhøjede odds på netop mål til FCK. Lykkedes mesterholdet med, at få netmaskerne til at blafre, så kan du få utroligt flotte odds 6,00! Betfair har altid flotte tilbud til både nye og eksisterende kunder – du kan blive meget klogere på både deres og andre bookmakeres velkomsttilbud i vores store odds bonus sammenligning!
 

Sådan får du dit FCK odds boost hos Betfair

  1. Opret din nye konto hos Betfair via billedet ovenfor – og glem ikke, at bruge promotionkoden ZFBJLI!
  2. Spil herefter dit allerførste oddsvæddemål på, at FC København vil score i kampen.
  3. Forhåbentligt sker dette – og du vil så få dine odds forhøjet helt automatisk.
  4. Skulle du være så uheldig at tabe, så får du endda din indsats retur fra Betfair i form af en bonus!

 

Vil du have markedets stærkeste velkomsttilbud

Som nyoprettet kunde hos Betfair får du ikke “blot” ovenstående flotte tilbud. Du kan også modtage den uden sammenligning stærkeste velkomstpakke på det danske marked. Denne bookmaker tilbyder dig nemlig den flotte og gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport giver odds 15,00 på PSG - Arsenal i Champions League
næste artikel
888Sport: Få odds 20,00 på sejr til FCK mod Porto!