nyheder

Betfair.dk: FC København vs. Ludogorets Razgrad – odds på 7.0

Hovedstadsklubben FC København er tæt på at komme videre i næste runde efter udebanesejren i Bulgarien. De danske mestre rejser hjem fra Razgrad med en god udgangspunkt efter 2:1 sejren. Kan løverene vise deres hele klasse og tage næste skridt i den europæiske turnering? Efter skuffende uafgjort i ”New Firm” længes FCK´s fans efter at deres mandskab rejser sig og giver den til det yderste i Parken. Betfair giver dig i anledning af denne kamp odds på hele 7.0 hvis du satser på de danske mestre.

 

Betfair super odds Europa League © Betfair

 

Se hvordan du gør:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJQK og spil på en FC København sejr i returkampen mod Ludogorets (maks. 100 kr. tilladt)
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 21:05 d. 23/02/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder FC København kampen, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Sådan udbetales din gevinst:

Spil 100 DKK på en hjemmesejr fra FC København. Du forudbetalt 172 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 1.72 alm. odds), den resterende gevinst 528,00 DKK (100 DKK x 1.72 alm. odds – 100 DKK x 7.0 forhøjede odds) udbetales som en bookmaker bonus. Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 1000 DKK

Betfair er helt klart i puljen af de mest populære bookmakere i Danmark. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at skabe en fremragende oplevelse hvis det kommer an på. Når du opretter din nye konto kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 1000 DKK.

 
Med faire og transparente vilkår for gennemspilning er der lagt solid grundlag for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og betfair giver dig op til 1000 DKK i startbonus.

 

forrige artikel
888sport: Super Odds – FC København mod Brøndby IF
næste artikel
Betfair.dk: FC Barcelona vs. Sporting Gijon – odds på 4.0