nyheder

New Firm hos Betfair spil på enten FCK eller BIF!

København er i derby modus. FC København møder ærkerivalerne Brøndby IF på søndag i Parken. Allerede tidligt på søndag kl. 12 kan vi se et af Danmarks seværdigste fodbold opgør. Med hvad kan vi forvente i denne omgang. For FC København kniber det med at sætte en overbevisende stime sammen i Alka Superligaen. Selvom man I søndags kunne vinde mod AGF med hele 4-0 kunne man ikke følge op mod Horsens, hvor FCK ikke kunne formå mere end et 1-1 uafgjort. Dette har som følge af forsvarende mestre fra FCK før søndagens derby ligger otte point efter Brøndby IF, der topper Superligaen efter 14. spillerunder. En ting, FCK kan satse på i denne sæson, er hjemmebaneformen. Løverne er fortsat ubesejrede i Telia Parken. Søndag står Brøndby truppen så på den bane, de allermindst bryder sig om i Danmark. Brøndby har ikke vundet i Parken siden september 2004, og det må alt andet end lige sidde i baghovedet på spillerne.
 

New Firm i hovedstaden – FCK mod BIF!

Betfair giver dig denne weekend et dejligt og seværdig tilbud til hovedstads derby. Betfair som er kendt og som vi allerede har roste meget for deres tilbud med forhøjede odds har lanceret et tilbud som giver dig utrolig odds på 13.0 hvis hjemmeholdet vinder og hele 16.0 hvis udeholdet Brøndby IF vinder på søndag. Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker.
 

New Firm derby 2017
© Betfair

 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJWR og spil på en sejr til enten F.C. København eller Brøndby IF på nævnte kamp.
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
US Sport hos bwin.dk - Få penge retur hvis ét hold taber
næste artikel
Nordicbet udlodder den ultimative US Sports Road trip