nyheder

Betfair: Få odds 2.00 på over 0.5 mål i FC Midtjylland – Ajax

FC Midtjylland har ikke fået den allerbedste start på deres debutsæson i den prestigefyldte Champions League. Nu møder de så hollandske Ajax i deres tredje kamp i gruppe D. Ajax, der går stærkt efter at vinde deres første Champions League-kamp i sæsonen 2020-21, når de rejser til Danmark, nærmere bestemt Herning, for at møde FC Midtjylland i den stjernespækkede turnering tirsdag aften.
De hollandske mestre er i øjeblikket nummer tre i gruppe D med kun ét point indkasseret fra deres to kampe, mens Midtjylland roder i bunden af gruppen efter at have tabt deres to første kampe mod Atalanta og Liverpool.
 
Vi har forud for kampen fundet en fremragende betting bonus frem til dig, der har tænkt sig at kaste lidt mønt efter et bet på mødet mellem FC Midtjylland og Ajax i Champions League.
 

Betfair FC Midtjylland Ajax odds boost
© Betfair

 

Oddsboost til nye spillere!

Bonussen vi har fundet frem, er et oddsboost/forhøjet odds på kampen. Odds boostet er en Betfair velkomstbonus, der giver alle nye spillere hos Betfair et forhøjet odds på 2.00 på over 0,5 mål i Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Ajax.
 
Du kan altså som ny spiller hos Betfair spille maks 300 kr. på over 0.5 mål i kampen, og dermed få boostet dit odds fra 1.005 til hele 2.00! Hvis di bet går hjem, får du din indsats tilbage kontant samt din gevinst som et gratis spil.
 
Hvis du ikke allerede er kunde hos Betfair, og gerne vil have muligheden for at spille med boostet odds på kampen, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Opret en konto med koden ZFBJ9U
  3. Spil maks 300 kr. på over 0,5 mål i kampen mellem FC Midtjylland og Ajax
  4. Går dit bit hjem, tilbagebetales din indsats kontant og du modtager et gratis spil på gevinsten fra det forhøjede odds

 
Hvis dit bet går hjem, er dit gratis spil ledit i 90 dage efter kredittering og skal bruges på min. odds 1.50.
 

 

Bedste chance for tre point i kampen om 3. pladsen?

Sidst FC Midtjylland deltog i gruppespil i en europæisk turnering var tilbage i 2015-16, hvor de sluttede på andenpladsen i deres Europa League-gruppe, før de blevet slået ud af Manchester United i 1/16-finalerne.
 
De danske mestre har kun vundet i tre af deres seneste otte hjemmekampe i Europa, mens de nu er på otte europæiske kampe uden sejr, og tre af dem som nederlag.
 
Brian Priskes mandskab vil måske se kampen mod Ajax som deres bedste chance for at placere tre point på tavlen, og en sejr vil give dem et selvtillidsboost, når de forsøger at kæmpe om en tredjeplads i gruppen. Ajax vil dog være fast besluttet på at få deres Champions League-sæson skudt ordentlig i gang, og Midtjylland møder også ind til denne kamp efter ​​et skuffende 4-1 nederlag mod FC Nordsjælland i Superligaen i lørdags.
 
Det bliver uden tvivl en spændende kamp, hvor helt sikkert vil blive scoret mål, og derfor kan vi også varmt anbefale Betfairs odds boost på over 0.5 mål til kampen.
 
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Manchester United - Arsenal: Her får du de bedste odds
næste artikel
Præsidentvalget: Få odds 20 på Trump eller Biden