nyheder

Betfair forhøjede odds: Kan FC Midtjylland gå videre?

Betfair har lanceret et rigtig godt tilbud i anledning af FC Midtjyllands kommende kamp. Bookmakeren som tidligere har skudt en del gode tilbud på markedet har til kampen på torsdag lanceret et fantastisk tilbud. Hos betfair kan du få forhøjede odds på utrolige 4.0 hvis FC Midtjylland når næste runde i Europa League kvalifikationen. Tilbuddet er næsten for godt at tro på. Danskerne som vandt det første opgør mod Derry City med hele 6:1 kan næsten allerede regne med at nå næste runde. Alligevel har du hos betfair chancen for at få forhøjede odds på hele 4.0. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos betfair burde du helt klart se på dette tilbud. Tilbuddet som næsten er for godt at tro på og uden tvivl vil du aldrig igen få lignende tilbud i den næste tid.

 
Udgangspunktet er meget enkelt. FC Midtjylland rejser med en 6:1 sejr til kampen i Nordirland. Kan FCM hold deres forspring på 5 mål vil du nyde en kæmpe ekstra gevinst pga. de nævnte forhøjede odds.

 

Betfair tilbud Europa League
© Betfair

 

Sådan gør du:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJTP og spil på at FC Midtjylland kvalificerer sig til næste runde i Europa League kvalifikationen (maks. 100 kr. tilladt)
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 20:45 d. 06/07/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Kvalificerer danskerne sig, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bookmaker bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 
Sådan udbetales din gevinst: Spil på at FC Midtjylland kan viderekvalificere sig mod Derry City fra Nordirland! Du forudbetalt 110 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 1.1 alm. odds), den resterende gevinst 290,00 DKK (100 DKK x 1.1 alm. odds – 100 DKK x 4.0 forhøjede odds) udbetales som en bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus.
Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Tjen ekstra på tennis hos Bet365
næste artikel
Få ekstra bonus hos Nordicbet