nyheder

Betfair.dk: Forhøjede odds FC København mod FC Midtjylland

Ståle Solbakkens mandskab vandt 2. påskedag 1-0 på udebane over ærkerivalerne fra Brøndby IF, og dermed er fortsat i toppen af Superligaen. FC København vil efter allsandsynlighed genvinde det danske mesterskab – spørgsmålet er bare hvornår? Kan FCK sikre sig de næste point når de møder op mod FC Midtjylland?

 
For FCM er sæsonen lidt at et fiasko. Hvis man resumere er præsentationer været en skuffelse selvom truppen oftest har været godt kørende dog uden af få den sidste afslutning på plads. Kan jyderne rette op på deres sæson eller vil man nøjes med et nederlag når man møder op i Parken på Søndag.

 
Betfair giver dig i forhøjede odds på nævnte kamp. Scor odds op til 16.0. Vinder hjemmeholdet FCK kampen giver betfair dig odds på 6.0 vinder gæsterne fra Midtjylland går du endda med en odds på hele 16.0. Tilbuddet gælder til alle nye kunder og du kan spille for maks. 100 DKK.

 

Betfair tilbud Superliga FC København mod FC Midtjylland © Betfair

 

Gå på den måde ikke glip af forhøjede odds:

  • Opret konto med koden ZFBJRZ og spil på udfaldet mellem de to holds kamp (uafgjort giver igen forhøjede odds)
  • Du kan gøre gavn af forhøjede odds hvis du sætter maks. 100 DKK. (Du kan godt spille med en større indsats, 100 DKK vil dog kun tælle til det forhøjede odds.)
  • Satser du på det rigtige hold giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2000 DKK i startbonus. Velkomstbonussen er en god lejlgihed for at prøve kræfterne hos bookmakeren som vi anbefale med god samvittighed her på siden.

 
Gode kampagner og fantastiske tilbud til både nye og eksisterende kunder har ført med til pole position af betfair på det hjemmelige marked. Enkelte og nemme vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos. Opret dig i dag, nyd et hav af forhøjede odds, kampagner og tilbud og scor endda startbonus på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds til El Clásico
næste artikel
Nye gennemspilningskrav – 777.dk gør det endnu bedre