nyheder

Forhøjet odds hos Betfair! Spil på Liverpool vs. Leicester

Julefesten er overstået og de fleste nyder deres ferien inden det nye år starter! Premier League som traditionelt spiller kampe mellem jul og nytår forsætter med et hav af gode kampe. Boxing Day som kampdagen på anden juledag bliver kaldt har budt en del overraskelser. Nu følger dog allerede næste runde. Betfair har til kommende kamp mellem FC Liverpool og Leicester City lanceret et rigtig godt tilbud til alle nye kunder der opretter hos Betfair. Bookmakeren som vi allerede har omtalt flere gange pga. lignende tilbud giver i denne omgang odds på hele 8.0 hvis Liverpool vinder på hjemmebane mod Leicester.

 
Du kan glæde dig som nye kunde over en forhøjede odds på dejlige 8.0 til nævnte kamp! Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på nærmere på vores odds bonus sammenligning for at få et grundig overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair er en af de foretrukken bookmaker i Danmark. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav er kun få ting der er med til at vi med god sammenvittighed anbefaler Betfair som bookmaker. Hvad venter du på? Opret i dag og gå ikke glip af forhøjede odds fra Betfair!

 

Liverpool Leicester Betfair
© Betfair

 

Bliver der igen målfest på Anfield?

Hvad kan vi forvente af den kommende kamp? Jürgen Klopps trup er efter 5 kampe uden nederlag i god form. I sidste runde blev til en imponerden sejr mod bundholdet fra Swansea. De røde vandt med hele 5:0 og har vist deres ambition om at etablere sig blandt de bedste i England. På modsatside er Leicester City. Udeholdet som på lillejuleaften kunne glæde sig over uafgjort mod Manchester United måtte nøjes med et nederlag mod Watford på Boxing Day. Det bliver meget spændene hvad Leicester kan sætte imod Liverpool i denne kamp. Alt i alt kan du glæde dig over rigtig god fodbold fra Premier League. Spil på Liverpool hos Betfair og scor odds på hele 8.0!
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXV og spil på en sejr til Liverpool i nævnte kamp mod Leicester City
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
888sport.dk: Super odds tilbud til El Clasico!
næste artikel
Godt nytår med bwin.dk! Vind op til 750.000 DKK i kontanter!