nyheder

Betfair forhøjede odds på Danmark mod Polen

Med 10 point efter seks kampe ligger nuværende Danmark på plads nummer tre, samme point med Montenegro i VM-kvalifikationspuljen, der udover fredagens modstander fra Polen også tæller Rumænien, Armenien og Kasakhstan.

Med seks point op til Polen på førstepladsen i gruppen, bliver det næsten umuligt for det danske landshold at vinde gruppen, og derfor handler det nok om regnskabet blandt de ni gruppe-toere. Her er Danmarks gruppe lige nu sidst, og derfor står gruppen lige nu til at blive den store taber i det spil, da der kun er otte toere, der går i playoff om de sidste fire europæiske VM-billetter.

Danmarks vej til VM-slutrunden skal ske ved at hente maksimumpoint i de sidste fire kampe – måske er 10 af 12 point nok – og det skal altså gå ud over Polen på fredag, som Danmark tabte med 2-3 til i Polen i første kamp. Til opgøret er træneren Åge Hareide uden Yussuf Poulsen og Martin Braithwaite, der begge er skadede, og derfor bliver det interessant at se, hvordan Åge Hareide sætter sit hold.

Betfair tilbud VM-kvalifikationspuljen
© Betfair

Stor spænding med betfair

Uden tvivl vil det blive svært får dansker på fredag. Mens Polen fint kan leve med et enkelt point, går Danmark ind til opgøret med vished om, at det skal vindes. Danmark har udfordringer i offensiven, hvor der ikke just er oplagte kantspillere, og det må give panderynker for Åge Hareide, der meget vel kan ende med at skulle tænke kreativt, hvis han holder fast i 4-3-3.

Polen har alle de normale startere til rådighed, efter Kamil Glik er vendt tilbage fra karantæne. Vidste du at Danmark har vundet de sidste hjemmebaneopgør mod Polen, men Polen er i disse år et bedre landshold end Danmark, og derfor tror vi også, at det bliver et opgør, som Danmark får svært ved at vinde. Men som ofte har set må man aldrig undervurdere det danske landshold.

Betfair har i denne kamps anledning lagt op til et super lækkert tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtigt kunne se at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Betfair er uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt at betfair byder et hav af tilbud til nye og eksisterende kunder. Derudover en fantastisk velkomstbonus på op til 2.000 DKK.

Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en dejlig odds bonus til Danmarks kommende landskamp.

Opret idag:

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJUW på betfair og spille for maks. 100 DKK på at Danmark slår Polen til VM kval kampen på fredag. Vinder Danmark vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte odds udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?

Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig hos betfair og få en dejlig startbonus på fantastiske 2.000 DKK. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO har du mulighed for en dejlig betfair startbonus på op til 2.000 DKK. Gode kampagner, tilbud og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair. Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
Riskfree bet hos NordicBet – 100 DKK til US Open
næste artikel
Spil risikofrit på Danmark vs. Polen Unibet