nyheder

Forhøjede odds FCK mod FCM hos betfair

De danske mestre er ikke rigtig kommet i gang i denne års Alka Superliga. Slingrekursen fortsatte i den sidste kamp før landskampspausen, hvor holdet tabte 0-3 på udebane til FC Nordsjælland. Ikke mange husker, at FCK er blevet sat så eftertrykkeligt til vægs i en Superliga-kamp. Kan løverne komme tilbage på rette spor? Ledelse har gjort deres arbejde og har vist en reaktion. Transfervinduet lukkede med et brag i hovedstaden, og inden lukketid nåede FCK at præsentere Martin Pusic, Denis Vavro og Carlos Zeca som nye spillere i truppen, og dermed er der tre mulige debutanter til søndagens kamp mod FC Midtjylland.
 
Modstanderen komme i denne omgang fra Herning. Selvom truppen fik sig en tralst uafgjort mod Lyngby i deres sidste kamp er Ulvene klar til at snuppe sejr fra FCK. Selvom FC Midtjylland var på vej mod en 1-0-sejr hjemme over Lyngby, men i kampens absolut sidste sekund måtte hjemmeholdet tage imod et mål og nøjes med uafgjort.
 
Dette pejer allerede direkt ind på holdes største problem. FC Midtjylland har været nemme at score mod i denne sæson, og det skal helt sikkert nok blive den udfordring for Jess Thorup og sit mandskab på Telia Parken på søndag.

 

Betfair forhøjede odds FCK mod FCM
© Betfair

 

Betfair – forhøjede odds til både FCK og FCM

Betfair giver til denne kamp en omgang forhøjede odds til alle nye kunder. Dette endda til begge hold. Enten vinder FCK og du har chance for at score odds på 6.0 eller udeholdet FC Midtjylland vinder og du scorer odds på fantastiske 12.0! Betfair har udviklet sig til en meget populær bookmaker og har gennem de sidste måneder lanceret dejlige tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtigt kunne lægge mærke til at Betfair er med i puljen om en af verdens bedste bookmaker. Hvis det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice er betfair i tops. Tilbuddet om forhøjede odds har vi haft flere gange i de sidste par uger fra Betfair dog er denne kamp en utrolig seværdig. Betfair uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt se deres kvalitet. Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en sindssyg høj bonus odds til udeholdet.
 

Hvem vinder?

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJUQ på betfair og spille for maks. 100 DKK på enten en sejr af FC København eller FC Midtjylland til kampen på søndag på Telia Park. Vinder dit gæs vil gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på enten 6.0 til FCK og 12.0 til FCM udbetales som en betting bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?

Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 
Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en dejlig odds bonus til Danmarks kommende landskamp.
 

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig hos betfair og få en dejlig startbonus på fantastiske 2.000 DKK. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO har du mulighed for en dejlig betfair startbonus på op til 2.000 DKK. Gode kampagner, tilbud og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair. Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
NFL optakt 2017 - få 50% ekstra hos bet365
næste artikel
Spil NFL optakt hos Nordicbet - Freebet og tur til Californien